MyBB 1.8.6 Guncellemesi Nasıl Yapılır?
Adım 1: İndirmiş olduğunuz .rar dosyasını acıp FTP_Upload klasorundeki guncelleme dosyalarını, forumunuzun kurulu olduğunu dizine, (index.php , images, vb. dosyalarının olduğu yere) yukleyip, karşınıza cıkan değiştirilsin mi sorusuna evet diyorsunuz.
Daha sonra tarayıcınızın adres satırına, site-adresiniz.com/install/upgrade.php yazarak, ''ENTER'' tuşuna basıp versiyon yukseltme sihirbazını calışıtırıp yonergeleri takip edin ve guncelleme işlemini tamamlayın.. (Guncelleme işlemi bitince ./install klasorunu FTP'den ya silin ya da adını değiştirin.)
Adım 2: Bu surumde, (/inc/functions.php) dosyası değiştiği icin, Google Seo Plugin Dahili url link - Internal link kullanıyorsanız eğer, Seo URL-leriniz devre dışı kalacaktır.
(Yapmanız gereken işlem aşağıdaki resimde tarif edilmiştir.)
Bu resim yeniden boyutlandırılmıştır. Resmin orjinal halini gormek icin tıklayınız.
Adım 3: Son olarak daha once yapmış olduğunuz ozel .php duzenlemeleri vs. varsa eğer tekrar yapmanız gerekecektir. (Orneğin: class_parser.php dosyası gibi) İndirmiş olduğunuz paket iceriğinde değişen dosyaları kontrol ederek, duzenlediğiniz dosyaların bu paket icinde olup olmadığını inceleyiniz ve ona gore işlemlerinizi yapınız.
Kod: Rar Şifresi: mybb.com.tr [h=4]Ekli dosyalar[/h]
- MyBB_1806_Guncelleme_Paketi_TR.rar 1.5 MB Goruntuleme: 0