Catıdan catıya kacmaya calışan hırsız, polise yakalanınca ağladı
Kısıtlamada hırsızlık yapmaya calışan şupheli, catıda yakalandı
BURSA - Bursa'da catıdan catıya atlayarak kacan ve daha sonra yakalanan hırsızlık şuphelisi, gozaltına alınınca hungur hungur ağladı.
Olay, merkez Yıldırım ilcesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde meydana geldi. 4 katlı binada oturan apartman sakinleri, kısıtlama saatinde catıdan şupheli sesler geldiğini fark ederek durumu polise bildirdi. Bu sırada ellerine sopa alarak catıya cıkan vatandaşları goren hırsızlık şuphelisi, bulunduğu catıdan başka evlerin catılarına atlayarak kacmaya başladı. Bolgeye gelen polis ekipleri, apartmanın cevresini ablukaya aldı. Diğer polis ekipleri ise, apartmanın catısına cıkarak şupheli Kadir D.'yi gozaltına aldı. Kadir D.'nin yapılan ust aramasında, tornavida, yan keski, bıcak ve İngiliz anahtarı ele gecirildi.
Yakalanınca hungur hungur ağladı
Ekipler tarafından kelepcelenen şupheli Kadir D., meraklı kalabalığın gozleri onunde hungur hungur ağladı. Kadir D.'nin polis ekiplerine, "Hırsızlık yapmıyordum, bekciler beni kovaladı onlardan saklanıyordum. Sokağa cıkmaktan ceza yemek istemedim. Allah'ım sen bana yardım et. Ben bir şey yapmadım" dedi. Gozaltına alınan Kadir D., emniyete goturuldu. Olayla ilgili soruşturma suruyor.