kelimenin halleri
Sevgilinizin ağzından duymak istediğiniz sadece iki kelime var fakat o bu kelimeleri soylememekte ısrar ediyor.
Onun gun icinde size en az 10 kere ‘Seni Seviyorum’ dediğini ama sizin bunların hicbirini duymadığınızı soylesek bize inanır mısınız? Nasıl mı soyluyor?
Tabi ki yaptığı hareketlerle bunu icinden dile getiriyor. Nasıl hareketlerle mi? Gelin hep birlikte bir goz atalım:
Onu gozlerinizin icine bakarken yakaladınız
Gozler bir erkeğin sadece ruhunu değil aynı zamanda kalbinin derinliklerini gosteren pencerelerdir. Erkeklerin iki ceşit ‘Seni Seviyorum’ bakışı vardır. Bunlardan ilki ‘gizli bakış’tır. 30 yaşındaki Eren kendi ‘gizli bakış’ını şoyle anlatıyor: ‘Bir partide kız arkadaşımı arkadaşlarıyla konuşurken, guluşurken izlemek hoşuma gidiyor. Ona uzaktan bakarak ‘bu harika kızı hak etmek icin ne yaptım ben?’ diye geciriyorum icimden’.
İkinci bakış ise ‘sabit bakış’tır. Erkekler coğu zaman duygularını karşısındaki insana gostermeye cekinir. Eğer onu gozlerinizin icine uzun uzun bakarken yakalarsanız bilin ki uzerine gecirdiği kalın kalkanını indirmeye başlamış ve sizi ic dunyasına almaya hazırlanmaya başlamıştır.
Buzdolabını sizin sevdiğiniz yiyeceklerle dolduruyor
Sevgilinizin evindesiniz. Canınız limonlu soda icmek istedi fakat onun soda sevmediğini bildiğinizden boyle bir iceceği onun evinde bulma şansınız yok. Susuzluğunuzu giderecek başka bir şey bulmaya mutfağa gidiyorsunuz. O da ne buzdolabında limonlu sodalar duruyor. Veya alışveriş listesine goz attığınızda sevdiğiniz şekerlerin veya kullandığınız deodorantın alınacaklar listesinde olduğunu fark ediyorsunuz. Bu adam sizi seviyor, bundan emin olun.
Alp bu konuyla ilgili carpıcı bir ornek veriyor: ‘Bir gun sevgilimin sevdiği diyet sodayı da alışveriş listesine yazdığımı fark ettim ve onun hayatımda ne kadar onemli bir yerde durduğunu anladım. O an ona aşık olduğum gerceğiyle yuzleştim’.
İnsanların icinde yanınızda duruyor
Beraber dışarı cıktığınızda erkek arkadaşınızın durduğu yer, sizin onun hayatındaki yeriniz hakkında cok şey soyler. 31 yaşındaki Serdar konuyla ilgili duşuncelerini dile getirirken şoyle konuşuyor: ‘Eğer hala ‘bayan doğru’nun peşindeyse bir erkek girdiği her ortamda her yeri gozleriyle tarar. Eğer bir erkek birlikte olduğu kadına duyduğu hislerden emin değilse o zaman onun tam yanında durmak yerine biraz uzağında kalmayı tercih eder. Fakat eğer aşıksa o zaman gozlerinin hicbir yere kaymadığını gostermek icin sevgilisinin yanından hicbir yere ayrılmaz. Bu davranışıyla da cevresine ‘birlikte olduğum biri var’ mesajı verir’.
Telefonuna cevap vermenize izin veriyor
Telefonun diğer ucundaki ses annesine ya da eski kız arkadaşına ait olabilir. Fakat o sizin telefonuna cevap vermenize hicbir şey demiyor. 29 yaşındaki Serdar şunları soyluyor: ‘Erkekler bazı şeyleri kız arkadaşlarıyla paylaşmaktan hoşlanmaz. Eğer telefonuna cevap vermenize izin veriyorsa ki o anda arayacak herhangi bir ‘yanlış’ kişi yuzunden hayatı ona zindan etme ihtimaliniz var, o zaman sizinle uzun bir birliktelik yaşamayı duşunuyor demektir’.
Bu hareketlerden en az birini yapan erkek arkadaşınızın sizi sevdiğine inandınız peki onun size bağlanmaya başlayıp başlamadığını nasıl anlayacaksınız? Tabi ki aşağıdaki ipuclarını takip ederek:
- Arkadaşlarınızın isimlerini hatırlıyor. (Sadece guzel olanları değil, cirkin olanları da!’
- Tatil gunlerinde sizinle vakit gecirmek istiyor.
- Size aileniz hakkında sorular soruyor.
-Size en yakın arkadaşının bir sırrını anlatıyor.
- Ne kadar yoğun olursa olsun sizi havaalanında karşılamaya geliyor.
o sihirli iki kelime halleri
Kadınca0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- o sihirli iki kelime halleri