Arkadaş kalalım.
(Benim yanımda ol da erkek arkadaşlarımın neler yaptıklarını anlatacak bir adamım olsun.)
Şu sıralar kariyerime konsantreyim.
(İş yapmak bile seninle birlikte olmaktan daha ilginc.)
Sorun senden değil, benden kaynaklanıyor.
(Sorun senden kaynaklanıyor.)
Aynı işyerinde calıştığım biriyle cıkamam.
(Aslında sadece aynı guneş sisteminde olsak da seninle olmam.)
Bir başkasını seviyorum.
(Evde kedimi okşar, pasta borek yerim.)
Hayatım şu anda karmakarışık.
(Eve gideceğiz ve eski erkek arkadaşım gelecek, olay cıkacak.)
Seni duşunemiyorum.
(Cirkinsin.)
Seni ağabeyim gibi severim.
(Saz heyetinde ondorduncu keman.)
Olmadığı icin uzgunum; ama lutfen arkadaş kalalım.
(İstediğin sey mumkun değil. Ama yanımda olmaya devam et. Beni evime getirip goturecek, guldurup-eğlendirecek, eğlence yerlerinde eşlik edecek, faturalarımı yatıracak ve tamirat işlerimi yapacak birisine ihtiyacim var. Merak etme; bir erkek arkadaşım olduğunda da arada sırada ararım seni.)
Ama ben seni kardeşim gibi goruyorum.
( Bir daha asla bu konuyu gundeme getirme.)
Duygusal sorunlarım var; once onları cozumlemem gerek.
(Senden başka birkac kişi daha istiyor; ama bir turlu karar veremiyorum.)
Boyle bir birliktelik icin henuz hazır değilim.
(Henuz alemlerin tadını yeterince cıkaramadım. Beraber olmak istediğim birkac yuz kişi daha var. Beklemeye devam et. Daha iyisini bulamazsam belki gelirim...)
Seni yeterince tanımıyorum.
(Tipin falan tamam ama ya diğer ozelliklerin? Araba senin uzerine mi? Evin-yazlığın var mı? Kac para kazanıyorsun? Bankada paran var mı, vs...)
Ben de seni istiyorum. Ama şimdi olmaz. Zamana bırak.
(Saz heyetinde onsekizinci keman olarak calmaya devam et. Gencim, guzelim, cekiciyim. Bunların tadını en dibine kadar cıkarmak istiyorum; diger taraftan senden daha iyi birisini bulamamaktan da kaygılanıyorum. Arada sırada koklatırım ama daha fazlasını isteme. Selulitlerim - gozaltı torbalarım ortaya cıktığında ve rekabet edemez duruma geldiğimde senin olacağım. Yersen...)
Seni seviyorum. Ama ben cok secici birisiyim; kolay kolay beğenmem. Hemen karar vermemi bekleme.
( Ben İngiltere kralicesinin soyundan geliyorum. Bana layık olmak cok zordur. Superman - Brad Pitt - Prens Rainer - Bill Gates karışımı bir erkek arıyorum. Guc, karizma, zenginlik, zeka, statu, fizik, kimya, falan hepsi birarada olmalı. Kız kurusu olmak pahasına da olsa arayacağım. Eğer bulamazsam can simidim olursun, değil mi kerizciğim?..)
Ama aramızda cok yaş farkı var.
(Şimdilik idare ediyorsun ama ileriki yıllarda gostereceğin performans konusunda ciddi endişelerim var...Cukka tamam ama yetmez ki... )
Seni bu anlamda hic duşunmemiştim.
(Senin pipin mi vardı yahu?..)
Hayatım şu anda karmakarışık, ısrar etme.. Ben seni ararım.
(Birkac erkeği aynı anda idare ediyorum. Fazla kurcalama. Habersiz eve gelmeye falan da kalkma, ikimiz de dayak yeriz valla... )
Aşk bana gore değil...
( Kendime guvenim yok. Bir birliktelik surdurmek icin caba harcamaktansa evde TV izleyip, pasta-borek yerim. Nasısa ailem zamanı gelince birisini bulur.)
Ben nişanlıyım.
(Ne guzel eğleniyorduk. Neden uzerime geldin ki sanki. Sonunda doğruyu soylemek zorunda kaldım işte...)
Evet, istiyorum.
(Durust bir kadın)
Hayır, istemiyorum.
(Durust bir kadın daha):laugh:
klasik reddetmelerimiz
Kadınca0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- klasik reddetmelerimiz