erkeği cıldırtmak erkegi cildirtmak kızlara soru sorma erkegi cıldırtmak istiyorum erkekleri

"Eski sevgilinle hala goruşuyor musun? Bugun niye boyle durgunsun? Dun beni neden aramadın?" Bunlar, erkekleri cileden cıkaran sorulardan sadece birkacı. Peki, erkeklere başka hangi soruları sormak tehlike yaratır, oğrenmek ister misiniz?

Zaman zaman hepimiz erkeklerin bizi anlamadığından dert yanarız. Sonu kavgayla biten anlaşmazlıklarımızın nedeni, genelde kızlar ve erkekler arasındaki farklara yorulur. Ama bilinmesi gereken bir gercek vardır: Erkekler biz kadınları hakikaten anlamazlar ya da anlamak istemezler. Hatta coğu zaman bizim soylediklerimizle onların anladıkları arasında dağlar kadar fark vardır. Orneğin; sen gayet masum bir şekilde, "Yeni sac modelimi beğendin mi?" diye sorarken, o senin, "Seni her halinle beğeniyorum" yanıtını beklediğini sanır ve "Kardeşim 8 yaşındayken saclarını aynı boyle kestirmişti" deyip işin icinden cıkıverir. İşte sana anlayışsız bir erkek orneği! Aslında bazı konularda haksız da sayılmazlar. Neden mi? İşte bizim sorduklarımız ve erkeklerin algıladıkları...

1- Arkadaşımı guzel buluyor musun?

Onun anladığı: Arkadaşımın benden daha guzel olduğunu duşunuyor, ona karşı bir şeyler mi hissediyorsun?

Gercek: Bu soruya yanıt vermek erkekler icin son derece guctur. Duşunsenize, eğer "evet, arkadaşın gercekten cok guzel bir kız" derse, 24 saatini, 'senin de cok guzel olduğuna ve onun senin kadar cekici olmadığına' seni ikna etmekle gecirecektir. Eğer "pek de guzel sayılmaz" derse, bu sefer de saatlerce, sizin, arkadaşınızın guzel yonlerini anlatmanızı dinlemek zorunda kalacaktır.

Cozum: En iyisi bu soruyu sorarak hem kendinizin hem de onun başını ağrıtmayın!

2- Beni neden seviyorsun?

Onun anladığı: Sevdiğim ve duymaktan hoşlandığım bir yanım var. Bakalım farkına varabildin mi?

Gercek: Herkesin kendine has bir ozelliği vardır. Saclar, etkileyici gozler, hem kacık hem de zeki olmak... Ama erkek arkadaşınız sizi tamamen farklı nedenlerden de seviyor olabilir. Olaylara bakış acınız, aradığı huzuru sizde buluyor olması gibi... İşin kotusu erkekler genelde bu tur şeyleri itiraf etmekten kacınırlar. O yuzden size beklediğiniz yanıtı vermesi zordur. Ustelik gercekleri soylediğinde şımaracağınızı da duşunurler.

Cozum: Ona karşı acık olun! Birlikte olduğuınuz kişiye neden onu sevdiğinizi acıkca anlatırsanız, muhtemelen o da size karşı acık davranacaktır.

3- Benden once birlikte olduğun kızı gercekten sevmiş miydin?

Onun anladığı: Daha once hicbir kızdan benim kadar etkilenmediğini soyle.

Gercek: Eğer size onceki kız arkadaşını sevmediğini soylerse, bu sefer de sizi gercekten sevip sevmediğini duşuneceksiniz. Onu sevmiş olduğunu soylediğindeyse sizi daha cok sevdiğini kanıtlamasını bekleyeceksiniz.

Cozum: Her şeye rağmen sizinle tanışmadan once başkalarından etkilenmesinin son derece normal olduğunu kabul etmelisiniz. O nedenle de bu tarz sorularla romantik gunlerinize golge duşurmeyin ve beraberliğinizin tadını cıkarmaya bakın.

4- Emin misin?

Onun anladığı: Bana yalan soyleme!

Gercek: "Seni seviyorum" deyince, siz "emin misin" gibi bir yanıtla karşılık veriyorsanız zavallı sevgilinizin işi cok guc demektir. Cunku siz, soylediklerine "mutluluktan inanmadığınız" icin boyle sorarken, o ise, "ona inanmadığınız" icin oyle soylediğinizi sanacaktır.

Cozum: Anlaşmaya varmanız icin ona karşı imalı sozler kullanmak yerine, acıkca duygularınızdan bahsedebilirsiniz.

5- Cumartesi gununu arkadaşlarınla mı gecireceksin?

Onun anladığı: Derhal arkadaşlarınla yaptığın planları ertele ve benimle cık. Sonra neler olacağı beni hic ilgilendirmez, haberin olsun!

Gercek: Siz her ne kadar boyle bir duşunceyle bu soruyu sormamış olsanız bile erkek milleti işte; hemen başka bicimde anlayıveriyor. Erkekler, arkadaşlarıyla yaptıkları şeylerden, ozellikle futbol sohbetlerinden inanılmaz keyif alırlar. Kızların muhabbeti zaman zaman onlara yavan gelir.

Cozum: Her tatil gunu beraber olacaksınız diye bir kural yok. Erkekler fazla sıkılmaya gelmezler, onu biraz serbest bırakmak daha iyi olur.

6- Dun aldığım tişortu değiştirmeliyim, carşıya da uğrayalım mı?

Onun anladığı: Haydi, seninle cılgınlar gibi alışveriş yapalım.

Gercek: Pek cok erkek kızlarla alışverişe cıkmaktansa, uyuşturulmadan diş cektirmeye razıdır. O yuzden erkek arkadaşınız bu soruya "evet" yanıtını verirse gercekten bunu istediğini sanmayın. Ya cıktığınız ilk gunlerdir ve size şirin gorunmeye calışıyordur ya da başına taş duşmuştur.

Cozum: Zaten cok sevdiğiniz ve size yakıştığına inandığınız bir bluzu, "Ne o, şarkıcı olmaya mı karar verdin?" diye "ti"ye alan biriyle alışverişe cıkmak sizin ne kadar hoşunuza gider ki?

7- Sanki biraz kilo aldım. Rejime mi başlasam acaba?

Onun anladığı: Bakalım beni şişko buluyor musun?

Gercek: İşte, kızların klasik sorunlarından biri. Yok zayıfım, yok şişmanım, yok kalcalarım buyuk... İşin aslı, erkekler kızların bu gorunuş kaygısını anlarlar ama surekli bu kaygıyla yaşamalarına bir anlam veremezler. Size, "Evet, biraz kilo aldın" demesi, aslında şişman olduğunuz anlamına gelmese de, sizin oyle duşuneceğinizi bildiğinden "şimdi ne desem" kaygısına kapılabilir. Sonuc olarak da, "haydi yemene bak, sana kilo almak da yakışır" gibi bir yanıtla olayı kapatmaya calışır.

Cozum: Biliyor musunuz, erkekler, yanlarında yemek yemeyen kızlardan hic mi hic hoşlanmazlar.