Cok basittir harcamak ozellikle de aşkı sevgiyi! bu yazılanları aynen uygulayın bakın omrunuz boyunca aradığınız ah keşke benimde olsa dediğiniz sevgiden eser kalıyor mu !

Once sevin birbirinizi ama cok sevin. Herkese her tanıdığınıza gosterin sevginizi. Sonra basitce yıkacaksınız ya temelleri sağlam olsun!Adı gercekten AŞK olsun!Anlatın doya doya beni coook seviyor diyin Hatta beraber yıllar gecirin 1 yıl, 2 yıl, 3yıl, Her yılıda mutlaka kutlamayı unutmayın en romantik şekilde! Sonra...

Şimdi gerceklerle yuzleşmeye başlayın. Cok sevdiğiniz kişiyle uyuşamadığınız zamanları gorun. hayır nasıl olur o nasıl sizden farklı duşunebilir değil mi? Konuşun anlaşamadığınız konuda! Herkes oyle dedi değil mi konuşarak cozun! Ama siz sorunu cozmek orta yol bulmak icin icin değil KENDİ DEDİĞİNİZİ KABUL ETTİRMEK İCİN KONUŞUN! Dediğinizde inat edin. Kendinizi haklı cıkarmaya uğraşın. aman sakın ha! geriye bir adım bile cekilmeyin.AŞK değil SAVAŞ ya bu! Ne olur gururunuz sonra! Şimdiye kadar sizi herşeyden gururunuz kurtardı nasıl olsa değil mi?

Kızdınız mı aramayın gunlerce. Bir telefon edip neye neden kızdığınızı soylemeyin. Sakın orta yol bulmaya calışmayın. Kızdınız siz mutlaka haklı olmalısınız! Olurda sizi sevdiği icin arasa HERŞEYE RAĞMEN haklı olduğunuzu kafasına vurun. Dinlemeyin bile ne dediğini.

Kavga mı ettiniz? .Silin hemen ona ait olan herşeyi. Telefonunuzun acılış mesajı ona mı ait sil gitsin. Cunku kavga ettiniz artık o bir duşman! Senin icin olurum dediğiniz gunler yalandı zaten. Oylesine laf olsun diye soylediniz değil mi? Sırf ona olan sevginizi gostersin diye yaptığınız herşeyi geri alın!

Kızgınsınız ve kavga ettiniz değil mi? Anlamıyor sizi değil mi? Tabi ya bu kadardı işte! Omzunda ağladıysanız ne olmuş. Her zaman size destek olmuş ne onemi var! Destek olacak cok adam var da sizin ihtiyacınız yok! Siz kendi ayakları ustunde duran birisiniz! Sizi herkese karşı korumuş bazen ailenizden bile! ELinde olmayanları sizin icin var etmeye calışmış unutun hepsini! Bir gun once sevdiğinizi soylemişssiniz dunyaya haykırmışsınız sevdiğinizi boşverin GERİ ALDIM VAZGECTİM DERSİNİZ! Cunku geri almak bu kadar basit! Sevdim demek de bu kadar basit değil mi?

Sizde biliyorsunuz bir ilişkiye İYİ GİDİYOR diyebilmek icin mutlu gunlerinizi mutusuzlara oranlarsınız. Basit matematik hesabı. Pay buyudukce kesirde buyur. Mutlu gunler buyudukce AŞK ta buyur.Ama hayat matematik hesabı kıadar kolay değil dimi? Bu yuzden O yaşadığınız mutlu gunleri her kavga ettiğinizde unutun ve silin. Sizin icin yaptıkları hic aklınıza gelmesin Ağzınızdan sozler cıkarken o gunlerin hatrına dahi olsa dikkat etmeyin! Harcayın sevginizi bedava cunku!

Bitti mi herşey? Tama değil mi yıkabildiğiniz kadar yıktınız herşeyi! Hatta ona gıcıklık olsun diye onun gorebildiği ve sevginizi ifade eden herşeyi değiştirdiniz!

Aferim size cok iyi bir iş başardınız! Şimdi bakın arkanıza. Ellerinizden kayıp gidene iyice bakın cunku bir daha bu kadar harika bir aşka asla sahip olamayacaksınız! Peki durust olun ve itiraf edin! Susmadığınız ve duzeltmeye uğraşmadığınız icin hatta bir kere bile geri adım atmadığınız icin şimdi daha mutlusunuz?

Mutluyum diyorsanız siz baştan hata yapmışsınız başlamakla! Duygularınızı aşk denen o guzellikle karıştırdınız!

Mutlu değilim diyoranız tebrik ederim HARİKA BİR SEVGİYİ MUKEMMEL BİR ŞEKİLDE HARCADINIZ!