Xenforo konulara etiket ekleme zorunlu hale nasıl getirilir ?
Xenforo etiket sisteminde kullanıcıların konulara etiket eklemelerini zorunlu yapmak isterseniz bunu makaleye goz atabilirsiniz.
Bu anlatım sonrasında forumda ilgili kategoride konu acana bir kullanıcı sizin belirttiğiniz sayı değerinde etiket eklemez ise konu acılmayacaktır.

Etiket zorunluluğu getirme
Konulara etiket ekleme zorunluluğu icin ilave bir eklentiye ihtiyacınız yoktur.
Ancak bu zorunluluğu tum forum icin değil forumlara dayalı olarak yapabilirsiniz. Yani X formunda zorunlu Y forumda değil gibi ayarlayabilirsiniz.
Eğer tum forumda zorunlu hale getireceksiniz aşağıdaki anlatımı tum forum yapmanız gerekecektir.
Bu işlemi sadece forumlarda uygulayabilirsiniz kategoriler icin gecerli değildir!

Admincp >> Uygulamalar >> Forum ve kategorileri gor >> değişiklik yapılacak forum >> duzenle

Yukarıda ekranda goruduğunuz alana ulaştınız ve Gerekli Olan Minimum Etiket icin bir değer girdiniz.
Ben 5 olarak ayarladım yani 5 etiketten (kelimeden) eksik yada hic etiket belirmeyecek olur ise şoyle bir uyarı alacaktır.

Tum işlemler bu kadar artık bu forumlarda belirtilen sayıdan az etiket girilemeyecektir. [h=4]Ekli dosyalar[/h]