Xenforo 2 Geliştirme komutları nedir,ne icin hangi kod kullanılır?
XF 2.0, genel bazı geliştirme ve eklenti CLI komutlarıyla birlikte kullanılabilir; bu komutlar, bazı ortak işlemleri daha verimli ve hatta otomatik olarak / komut dosyalarında geliştirmenize yardımcı olmayı amacı ile geliştirilmiştir.
Kısacası eklenti kodlamak icin gerekli olan mutlak kodlardır. Bu kodlar kullanmadan dışarı eklenti cekemez,eklenti oluşturamazsınız.
Ancak bu kodlar ileri duzey bilgi ve ROOT yetkisi gerektirir. Eğer ne yaptığınızı bilmiyorsanız zaten yapmazsınız . Sadece bilg icin paylaşıyorum bu konutları sizler ile.
Xenforo 2 Geliştirme komutları
$ php cmd.php xf-addon:create Xenforo 2 icin yenir bir eklenti oluşturu.
$ php cmd.php xf-addon:build-release [eklenti_id] Eklentinin calışan,kurulu surumunu oluşturur.
$ php cmd.php xf:addon-rebuild [eklenti_id]] Ekeltiyi yeniden inşa eder.
$ php cmd.php xf-addon:export [eklenti_id] _data Klasorune Eklentinin XML dosyalarını ceker.
$ php cmd.php xf-addon:bump-version [eklenti_id] --version-id 1020370 --version-string 1.2.3 Eklentininin versiyonu yukseltebilirisiniz.
$ php cmd.php xf-addon:sync-json [eklenti_id] Addon.json dosyanızı veritabanına senkronize eder.
$ php cmd.php xf-addon:validate-json [eklenti_id] Addon.json dosyanızı doğrular.
$ php cmd.php xf-addon:install-step [eklenti_id][adım] Yukleme adımını calıştırır.
$ php cmd.php xf-addon:upgrade-step [eklenti_id][version][adım] Guncelleme adımını calıştır.
$ php cmd.php xf-addon:uninstall-step [eklenti_id]][adım] Eklenti kaldırma adımını calıştırır.
$ php cmd.php xf:file-check [eklenti_id] Eklenti dosyalarınızın doğruluğunu kotrol eder,
$ php cmd.php xf:addon-install [eklenti_id] Eklenti kurulumuna başlar.
$ php cmd.php xf:addon-upgrade [eklenti_id] Eklenti guncellemesini başlatır.
$ php cmd.php xf:addon-uninstall [eklenti_id] Eklentinizi sistemden kaldırır.
$ php cmd.php xf:install Xenforo 2 kurulumunu başlatır.
$ php cmd.php xf:install --clear Veri tabanındaki tum tabloları temizler.
Xenforo 2 Geliştirme komutları nedir,ne icin hangi kod kullanılır?
XenForo0 Mesaj
●37 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Programlama ve Yazılım
- Web Tabanlı Uygulamalar - Aplikasyonlar
- XenForo
- Xenforo 2 Geliştirme komutları nedir,ne icin hangi kod kullanılır?
-
20-12-2020, 09:58:39