KAHRAMANMARAŞ'ta sokağa cıkma kısıtlamasını ihlal eden alkollu Emre A. (29), arkadaşlarıyla gezerken polis otosuna carpıp kactı, yakalanınca da arkadaşı Mustafa K. (31) "Arabayı ben suruyordum" diyerek sucu ustlenmek istedi. Gercek ortaya cıkınca her ikisine hem idari para cezası yazıldı hem de gozaltına alınarak adli işlem yapıldı.
Olay, akşam saatlerinde Mağaralı Mahallesi'nde meydana geldi. Emre A., 2 arkadaşıyla sokağa cıkma kısıtlamasını ihlal edip 06 BNY 702 plakalı otomobille Okkeş Caddesi'nde giderken surucunun direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu once orta refuje cıktı, sonra da devriye gezen sivil polis otosuna carpıp kactı. Kazayı yara almadan atlatan polislerin ihbarı uzerine kacan aracı yakalamak icin calışma başlatıldı.

SUCU ARKADAŞI USTLENMEK İSTEDİArac, Fatihler Mahallesi 10'uncu Sokak'ta park halinde şupheliler icindeyken bulundu. Bu sırada şuphelilerin 4 yakını da aracın yanına geldi. Şuphelilerden Mustafa K., polislere "Arabayı ben suruyordum" dedi. Ancak yapılan araştırmada surucunun Emre A. olduğu belirlendi. Yapılan alkol testinde Emre A.'nın alkollu olduğu ortaya cıktı. Gozaltına alınarak karakola goturulen Emre A.hakkında 'Trafik guvenliğini tehlike duşurmek' sucundan, Mustafa K.'ya da 'Yalan beyanda bulunma' sucundan adli işlem yapıldı.Ote yandan aractaki 3 kişi ile aracın yanına gelen 4 kişiye sokağa cıka kısıtlamasını ihlal etmekten 900'er liradan 6 bin 300 lira idari para cezası yazıldı. Emre A.'ya ayrıca alkollu arac kullanmak başta olmak uzere ceşitli ihlallerden bin 800 lira trafik cezası kesilip otomobili de otoparka cekildi.

Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Omer KOC