Polis aracına carpan şahısların 'şofor benim' tartışması
KAHRAMANMARAŞ - Kahramanmaraş'ta seyir halindeki polis aracına carpıp kacmak isteyen şahıslar polis ekibi tarafından yakalandıktan sonra 'şofor bendim' tartışması yaptı. Karşılıklı şofor bendim tartışmalarının uzerine polis aracına carpan otomobildekilerin tamamı gozaltına alındı.

Olay, Onikişubat İlcesi Serintepe Mahallesi Beyazıtlı Bulvarı'nda meydana geldi. İl Emniyet Mudurluğu Guvenlik Şube Amirliğine bağlı ekip aracı, bulvar uzerinde seyir halindeyken sol şeride donmek istedi.
Bu sırada arkadan hızla gelen 06 BNY 702 plakalı otomobil, polis aracına carparak olay yerinden kactı. Bolgede araştırma yapan ekipler, kacan otomobili Fatin Mahallesi'nin ara sokaklarında yakaladı.
Otomobilden cıkan şahıslar arasında bir muddet, 'şofor bendim' tartışmaları ilginc anlara neden oldu. Polisin yaptığı inceleme sonrasında kazayı Emre A.'nın yaptığı ve alkollu olduğu tespit edildi. Kazayı ustlenen Mustafa K.'ya ise polise yalan beyan vermekten dolayı adli işlem yapıldı. Emre A.'ya, trafik guvenliğini tehlikeye duşurmek, kazaya sebebiyet vermek ve alkollu arac kullanmaktan dolayı bin 800 lira para cezası yazıldı. Aracta bulunan 3 kişiye ve aracın bulunduğu bolgeye gelen yakınlarından 4 kişiye sokağa cıkma kısıtlamasını ihlal etmekten toplamda 6 bin 300 lira cezai işlem uygulandı.
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / HALİL ULUBEY