Bayrampaşa'da yangın: 1 olu
İSTANBUL - Bayrampaşa'da 3 katlı bir binanın giriş katında yangın cıktı. Cıkan yangında bir kişi hayatını kaybetti.
Olay, gece saat 01.30 sıralarında Bayrampaşa Orta Mahalle Kale Sokak'ta meydana geldi. İddiaya gore, henuz belirlenemeyen bir nedenden dolayı 3 katlı binanın giriş katında yangın cıktı. İhbar uzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa surede kontrol altına aldı. Yapılan incelemelerde, iceride mahsur kaldığı oğrenilen Salih D.(38)'nin yanarak hayatını kaybettiği bildirildi.
Yangında mahsur kalan komşularını kurtarmaya calıştıklarını ifade eden Mehmet Halim Şahin, "Aşağıdaki patlama sesiyle ben aşağı indim. Orası yanıyordu. Kapıyı kırdım fakat iceriye giremedim. Diğer odada başka bir arkadaş vardı. Onu dışarıya cıkardık. Binayı boşalttık. İceridekini cıkartamatık. 2 kişi vardı iceride. Patlama sesi geldi. Elektrik sobası olabilir. Diğerinin durumu iyi. Ayakta şuan"dedi.
Olay yeri inceleme ekiplerinin calışmalarının ardından, hayatını kaybeden Salih D.'nin cansız bedeni incelenmek uzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.