Super Lig'in 13. haftasında deplasmanda Gaziantep FK'ye 3-1 yenilen Fenerbahce'nin teknik direktoru Erol Bulut, sosyal medyada istifa edeceğine yonelik yapılan paylaşımlarla ilgili acıklamalarda bulundu.
[h=3]"KARŞILAŞMANIN GENELİNDE DAHA ETKİLİ OYNAYAN TARAF BİZDİK"[/h]Macın ardından duzenlenen basın toplantısında acıklamalarda bulunan Fenerbahce'nin teknik direktoru Erol Bulut, karşılaşmanın genelinde daha etkili oynayan tarafın kendileri olduğunu soyledi. Rakiplerine cok fazla pozisyon vermediklerini aktaran Bulut, "Rakip kalemizde cok fazla pozisyon bulamazken, duran toptan direğe vuran, rakibin onune duşen bir top var. O da gol oldu. İkincisi penaltı pozisyonu. Onun dışında benim sormak istediğim, VAR sistemindeki ofsayt cizgilerini kimin cektiği, onu gercekten oğrenmek istiyorum. İkincisi dun herkes macları izlediyse ve bugun macları izlediyse verilen penaltılar ve bizim verilmeyen penaltımız. Nasıl bir karar mekanizması, onu oğrenmek istiyorum gercekten. Bizim pozisyona baktığımızda penaltı var. Thiam'ın ayağına arkadan bir darbe var, topa ilk dokunan Thiam, rakip ayağına temas ediyor. Verilmeyen bir penaltımız var. Bir de ofsayt cizgisini kimin cektiğini, kimler tarafından cekildiğini gercekten merak ediyorum." dedi.
[h=3]İSTİFA ACIKLAMASI![/h]Erol Bulut, sosyal medyada istifa edeceğine yonelik yapılan paylaşımların sorulması uzerine, "Bu konuda soyleyeceğim bir şey yok, soylediğim gibi şu an ucuncu sıradayız, 23 puanımız, 27 macımız var. Tabii herkes 'Hocam sen ne anlatıyorsun?' diyecektir ama bu boyle. Yeni kurulan bir takımız. 18 transfer yaptık. Sakatlarımız var, bunlar bizim icin onemli futbolcular. Tabii bunun bir bahanesi yok, soylediğim gibi bu duruma biz birlikte girdik, bu durumdan birlikte savaşarak cıkmayı da oğreneceğiz." ifadelerini kullandı.