- Erol Bulut: "Penaltımız ve golumuz verilmedi"
GAZİANTEP - Fenerbahce Teknik Direktoru Erol Bulut, 3-1 mağlup oldukları Gaziantep FK macının ardından yaptığı acıklamada, "Penaltımız ve golumuz verilmedi" dedi. Erol Bulut, taraftarların istifa beklentisi ile ilgili ise diyecek sozunun olmadığını ve bu durumdan mucadele ederek cıkacaklarını soyledi.

Fenerbahce, Super Lig'in 13. haftasında konuk olduğu Gaziantep Futbol Kulubu'ne 3-1 mağlup oldu. Bu sonucla ust uste ikinci kez sahadan yenilgiyle ayrılan sarı-lacivertli ekipte Teknik Direktor Erol Bulut acıklamalarda bulundu. Kotu gidişat nedeniyle uzgun olduklarını ve cozum uretmeye calıştıklarını soyleyen Erol Bulut, onumuzdeki surecte toparlanmaya calışacaklarını belirtti.
"Penaltımız ve golumuz verilmedi, maclardaki karar farklılıkları nasıl oluyor anlamıyorum"
Mac sonrası duzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Fenerbahce Teknik Direktoru Erol Bulut, "Bugun Gaziantep'e karşı mağlup olduk. Macın genelinde oyunun kontrolu bizdeydi ama şanslı taraf Gaziantep ekibiydi. Kalemizde cok fazla pozisyon vermedik. Bir duran toptan rakibin ayağına duşen pozisyon gol oldu. İkinci gol de penaltıdan geldi. VAR'daki ofsayt cizgisini kimin cektiğini oğrenmek istiyorum. İkinci olarak dunku macta verilen penaltı ile bizim macta verilmeyen penaltı nasıl bir karar mekanizmasıdır oğrenmek istiyorum. Cunku o pozisyonda kesinlikle penaltı var. Rakip Thiam'ın ayağına temas ediyor. O yuzden bu iki karar nasıl veriliyor gercekten merak ediyorum" ifadelerini kullandı.
"İstifa beklentisi hakkında diyecek bir şeyim yok"
Ozellikle taraftarların istifa beklentisi hakkında konuşan Bulut, "İstifa beklentisi hakkında soyleyeceğim bir şey yok. Şu an 23 puanla ucuncu sıradayız. Daha 27 macımız var. Tabi herkes hocam sen ne diyorsun, ne anlatıyorsun diyecek ama biz yeni bir takımız ve cok eksiğimiz var. 17-18 yeni transferimiz var. Samatta, Perotti gibi eksiklerimiz var. O yuzden bu duruma birlikte girdik ve bu durumdan da birlikte savaşarak cıkacağız" diye konuştu.
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / LİDER OLGUN