Arkadaşlar bu insanlık nereye gidiyor böyle... Bu forumda belki 200-300 kere ticaret yapmışımdır. Kimseden bir kere bile ön ödeme istemedim hatta lafını bile etmedim. Adam yeni üye olmuştur bir tane bile ticareti yoktur şüphe duyalım eyvallah ama bazı arkadaşlar bence hem haddini aşıyor hem de ayıp ediyorlar. Bugün 4-5 tane her zaman ticaret yaptığım üyeye mesaj atıp çok acil bir ödemem olduğunu hesabımda 100 tl nin eksik olduğunu yardımcı olursa ptesi sabah 200 razer kodu göndereceğimi belirttim geri dönüşler maalesef önden ödeme yapmıyoruz oldu. Tamam eyvallah da sizler bu dünyanın en dürüst insanısınız da bu talepte bulunan dolandırıcı mı. Bir kişi çıksın desin ki şu üye bana yanlış yaptı ya da beni 2 dk bekletti falan. Bahsettiğim kişiler de defalarca işlem yaptığım kişiler. Yeri geliyor aylık 800-1000 razer bozduruyorum kimseye ya ödeme yapmazsan demedim kimseden önce sen ödemeyi gönder demedim. Adını vermeyeceğim bir üye ise tanımadığınız birinden borç istemeniz hiç etik değil diye cevap verdi. Ben defalarca sana önden işlem yapıp sonrasında ödeme aldığımda etik oluyor da yaşadığım ufak ama acil bir sıkıntıyı dürüstçe dile getirip ptesi sabah sırf yapılan jeste karşılık daha uygun orandan ticaret yapılmış olsun diye 200 razer kodu göndereceğimi söylemek mi etik olmuyor. Tamam maalesef kötü niyetli arkadaşlar çıkıyor iyi niyetleri kullanıyorlar ama bu üyeler de yeni üye olup ticaret yapmamış olan üyeler oluyorlar bu ayrımı iyi yapmak lazım. Burada ticaret yapıyoruz ama sonuçta bir aile gibiyiz de birinin bir sıkıntısı olduğunda olması gerektiği gibi yaklaşalım. 100 tl için forumda kendini bitirmeyi tercih edecek insanların ayrımını iyi yapalım...