Super Lig'in 13. haftasında sahasında konut ettiği Fenerbahce'yi 3-1 yenen Gaziantep FK'nin teknik direktoru Marius Sumudica, galibiyeti hak ettiklerini kaydetti.
Sumudica, macın ardından duzenlenen basın toptantısında yaptığı acıklamada, rakipten daha iyi olduklarını soyledi.

Maca iyi hazırlandıklarını kaydeden Sumudica, "Bugun rakibimizden daha iyiydik. Taktiksel olarak iyi hazırlandık. Bu galibiyeti hak ettik. Futbolcularımız cok iyi mucadele etti ve sonunda galibiyeti aldık. Oyuna 3-5-2 sisteminde başladık ve rakip Thiam'ı oyuna alınca biz de taktiğimiz değiştirdik ve buna onlem aldık. Sonucunda da kazandık. Yaklaşık bir yıldır sahamızda puan kaybetmiyoruz. Son 20-21 mactır yenilmeyen, gol atan bir ekibiz. Bu galibiyeti hak ettik ve daha fazlasını da hak ettiğimizi duşunuyorum." diye konuştu.
Gaziantep'teki ozel hastanede cıkan yangınla ilgili de uzgun olduklarını ifade eden Sumudica, "Bugun yaşanan olayla ilgili şehrimize gecmiş olsun diyorum. Şehir bugun zor bir surec yaşadı. O yuzden bugunku galibiyet kentimize, taraftarlarımıza armağan olsun. İyi bir takımız, her anlamda iyi bir ekibimiz var. O yuzden başarılar da kendiliğinde geliyor." dedi.
Sumudica, Gaziantep'te olmaktan mutlu olduğunu belirterek, "Galip geldiğimiz icin mutluyum. Burada mutluyum ve kalmak istiyorum ama 4 aylık bir kontratım kaldı. Henuz yonetimden bu konuda bir talep gelmedi." ifadelerini kullandı.
Kaynak: Anadolu Ajansı