s.a melekler bana yardım edin.. ben 1,5 senedir biriyle beraberim ve 7 aydır nişanlıyız.. ve bnde aşırı kıskanclık olmaya başladı herkesten annesinden bile kıskanıyorum nedn annesi onla ilgileniyo diye surekli sinirleniyorum.. bna annesiyle ilgili bişe dedimi hemen sinirleniyorm bnm dışmda bi kadından bahsetmesine tahammul dahi edemiyorum ozelliklede annesinden.... annesinin yanında şortla dahi durmasını istemyorm ve bunu bildiği halde sanki kasıtlı yapıymus gbi dediğimi yapmyo ve bnde aşırı sinir olmaya başldı ne yapıcağmı blmiyorm psikiyatriye gidiyim diyorm kıskanclık icin ama izin vermiyo kıskan diyo ama bu bna cok zarar vermeye başladı kndimi hırpalıyorm aklmdan cok kotu şeyler gecmye başladı onceden annesiyle baraber oturmaya bişe demiyodum ama artık zere istemiyorm değl aynı evde alt ustte bile istmyrm uzak bi şehirde oturmak istiyorm ooooffff ne yapacağımı bilmiyrm acil yardım melekler lutfeeeeeennnn ...............
ReadBull.net sizlere daha iyi hizmet sunmak için çerezleri kullanıyor. ReadBull.net'i kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
Detaylı bilgi almak için Gizlilik ve Çerez Politikası metnimizi inceleyebilirsiniz.