Bir grup oğrenci, koronavirus salgını nedeniyle aylardır sınıftan uzakta, cevrimici ortamda ders vermeye calışan oğretmenlerine kucuk bir surpriz duzenledi. Oğrencilerin hazırladığı surpriz ve oğretmenleri Deniz Bey'in verdiği duygusal tepki TikTok'ta viral oldu.
Daha once benzerleri cekilen bu videoda teknolojiyle arasının pek de iyi olmadığını tahmin ettiğimiz Oğretmen Deniz Bey, oğrencilerini ekranda goremeyince "Ben şu an bilgisayarla boğuşuyorum, farkında değilsiniz siz" diyor.
Bir oğrencinin "Bizi goruyor musunuz Deniz Bey?" sorusu uzerine Deniz Oğretmen, oğrencisi Handan'ın dediklerini yaptığını ancak yine de goruntunun gelmediğini belirtiyor. Bunun uzerine oğrencisinden "Cunku Deniz Bey, size gostermemiz gereken bir şey var" yanıtı geliyor ve 3'ten geriye saymaya başlıyor.
Herkesin ellerinde "Sizi cok seviyoruz Deniz Bey", "İyi ki varsınız" yazılı notlarla ekranda gorunmesinin ardından şaşıran oğretmenimiz, duygusal anlar yaşıyor.
Surpriz uzerine şaşkın bir ifadeyle "Ya cocuklar ya… Ya, ne yaptınız siz ya! Vallahi billahi…" tepkisini veren Deniz Bey, şaşkınlığını uzerinden attıktan sonra "Cok mutlu oldum cocuklar ya cok mutlu oldum, ben de sizi ya. Vallahi heyecanla bekliyorum sizin derslerinizi" diyerek ne kadar mutlu olduğunu dile getiriyor.
TikTok uzerinde 1,5 milyondan fazla goruntuleme alan video, kısa surede viral hÂle geldi. Videoya 300 bine yakın beğeni gelirken, yapılan yorumlarda ise oğrencilerin cok guzel bir işe imza attığı belirtildi.