Tarsus Belediyesi'ni ziyaret eden Ceyhan Belediye Başkan Yardımcısı Feyzi Karakuş ve Ozel Kalem Muduru Mehmet Şahin, belediye yerleşkesini gezip, yapılan calışmaları yerinde inceleyip, hayata gecirilen projeler hakkında bilgiler aldı.
Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan'ın onculuğunde başkan yardımcıları ve birim mudurlerinin koordinesinde ekipler tarafından hayata gecirilip uygulamaya konulan projeleri yerinde inceleyen Karakuş ve Şahin, belediye başkan yardımcılarıyla bir araya da geldi. Karakuş, "Her iki belediyemizin, projelerinin uygulanabilir hale getirilmesi ve ortak hareket ederek, işbirliği yapmanın ilk adımını atıyoruz. Karşılıklı olarak Tarsus'ta ne yapılmış, Ceyhan'da ne yapılmış bunları yerinde gorerek, Tarsus Belediyesi bizim icin ne yapabilir, biz Tarsus icin ne yapabiliriz bunları konuşmak icin geldik. Ozellikle geri donuşum malzemeleri kullanılarak kurulan Sus bitkileri ve fide uretim serasını gormeye geldik. Kente yapılan diğer hizmetleri inceleyip projeler hakkında bilgiler alacağız, bu konuda karşılıklı olarak atılacak adımları belirleyeceğiz. Başkan yardımcısı ve mudur arkadaşlarımız bizi oldukca sıcak karşıladılar. Ama her şeyden once şu guler yuz ve iletişime acık bakış acısı bizi gercekten cok memnun etti. Ben inanıyorum ki Tarsus Belediyesi'nin Ceyhan'a yapabileceği bir şeyler, bizimde Tarsus'a mutlaka yapabileceğimiz bir şeyler vardır duşuncesiyle bu ziyareti gercekleştirdik" dedi.
Karakuş, Tarsus Belediye başkan yardımcılarının kendilerine gosterdikleri yakın ve samimi yaklaşımlardan dolayı teşekkur etti.
Tarsus Belediye başkan yardımcıları Ali Erhan Okyay, Osman Polat ve Orhan Tekeli ise kardeş belediye olarak gordukleri Ceyhan Belediyesinin temsilcilerini misafir etmekten oldukca mutlu olduklarını ifade ederek, Park ve Bahceler, Tarımsal Hizmetler, Temizlik İşleri ve Fen mudurluklerinin calışmaları hakkında Karakuş ve Şahin'e bilgiler verdiler. - MERSİN