Pandemide emekli oğretmenler unutulmadı
TOKAT - Tokat'ta korona virus salgını dolayısı ile evlerinden cıkamayan emekli oğretmenlerin talepleri değerlendirilerek vefa orneği sergileniyor.
Tokat İl Milli Eğitim Mudurluğu tarafından yurutulen "Emeğe Değer" projesi kapsamında emekli oğretmenler aranarak hal hatır soruluyor. Kısıtlamalar dolayısı gunlerini evde geciren oğretmenlerin talepleri doğrultusunda istekleri karşılanıyor. Oğretmenleri ziyaret eden gorevliler ceşitli ikramların yanı sıra kitap hediye ediyor.
Emekli oğretmenlere vefa borcu odeniyor
Tokat İl Milli Eğitim Mudurluğu AR-GE Proje Koordinatoru Murat Urfalıoğlu, proje kapsamında emekli oğretmenlere vefa borcunu odemeyi bir fırsat bildiklerini soyledi. Projede planlanan faaliyetlerin Pandemi dolayısı ile revize edildiğini belirten Urfalıoğlu, "Bu surecte emekli oğretmenlerimiz evlerinde canları sıkılıyor. Onlar moral motivasyon sağlamak amacıyla her bir oğretmenimizi arayarak hal hatır soruyor, varsa ihtiyaclarını karşılıyoruz. Tokat Valisi Ozan Balcı ve İl Milli Eğitim Muduru Murat Kucukali'nin destekleri ile emekli oğretmenlerimize kitap hediye ediyoruz. Bu ziyaretlerde oğretmenlerimiz cok mutlu oluyor, seviniyorlar" dedi.
"Unutulmamak hatırlanmak cok guzel bir duygu"
Emekli Oğretmen Ahmet Keskin ise emeklilerin hatırlanmasının guzel bir duygu olduğunu ifade ederek, "Bu proje inşallah tum illere ornek olur. Emekli oğretmen arkadaşlarım adına teşekkur ediyorum. Unutulmamak hatırlanmak cok guzel bir duygu" diye konuştu.