Engelsiz Yaşam Vakfı ile Turk Kızılayı'nın işbirliğiyle organize edilen, Tamer Karadağlı, Coşkun Sabah ve Aslı Hunel'in destekleriyle toplanan yardımlar onceki gun Cizre'deki ihtiyac sahiplerine ulaştırılmak uzere yola cıktı. Unlu isimler, son eksikleri kontrol ederek yardım taşıyan aracları uğurladı.
Kadın sanatcılara pozitif ayrımcılık yapılıyor
Coşkun Sabah, organizasyonda merhum sanatcı Ferdi Ozbeğen'i de anarak şunları soyledi:
"Ferdi cok eski dostumdu. Hep kendisine değer verilmediğinden yakınırdı. Sektorde kadınlara pozitif ayrımcılık yapılıyor. Ajda Pekkan, şu an 74 yaşında ve 'super star' deniliyor. Hic o yaştaki bir erkek sanatcıya buna benzer bir şey denildiğini gordunuz mu? Kadın sanatcılara yıllardan beri ayrım yapılmıştır ve erkek sanatcılar ikinci planda tutulmuştur."
Evet, beni aldattı
Sabah, "Askerdeyken Hulya Avşar beni, Tanju Colak'la aldattı" sozleri hakkında acıklama yaptı: "Katıldığım bir programda soruldu bu soru. Herkesin bildiği bir konu zaten... Ben de 'evet, doğru' dedim. Ne deseydim... Olmuş olan bir şeye 'olmadı' mı deseydim."
Kaynak: Hurriyet