eşime guzel gorunmek istiyorum sexsi gorunmek sexs konuları
Ben havalı cıtır meleklerim:mechul:*****liğinize bir iki birşeyler daha ekleyin ve mukemmel olun istiyorum:mechul:Nasıl mı??Aşşağıda yazıyor mutlaka okuyunhavalı kadın baklımlı kadındır bunu hic unutmayın meleklerim

*****lik sadece vucudumuzun belli bir bolgesine atfedilecek bir durum değil tabii... Her ne kadar erkeklere oyle geliyorsa da, ***** bir kadın aslında bakımlı kadın demektir.
Baştan ayağa havalı gorunmek O halde hemen şu onerileri uygulayın ki, durmadan en havalı kadın secilen kimi unlu kadınlardan bir farkınız kalmasın. Neyimiz eksik di mi?

Dudaklar icin
alımlı dudaklara sahip olmak icin iki seceneğiniz var, ya kırmızı renkte ruj ya da dudağın doğal rengi. İlk durumda kırmızının teninizle uyumlu bir tonunu yakalamanız gerekiyor. Rujun duzgun ve kalıcı olması icin ruju fırcayla surebilirsiniz. Ruju surdukten sonra bir kat da parlatıcı kullanın. Dudaklarınızın doğal renginde kalmasını istiyorsanız sadece parlatıcı surun.
Goğusler icin
İcinde pırıltılar bulunan bir kremi dekolte bolgenize surun! Teniniz beyazsa pembe tonlarında ışıltılar taşıyan kremi tercih edin. Yanık tenliyseniz, tercihinizi altın rengi ışıltılar taşıyan bir kremden yana kullanın. Buyuk bir fırca ile iki goğsunuzun arasına bronz toz pudra surmeniz de goğuslerinizin daha yuvarlak gorunmesini sağlar