Sanatcı Coşkun Sabah, Posta gazetesinden Alev Gursoy Cimin'in sorularını yanıtladı. Son zamanlarda sıkca adından soz ettiren usta isim, kızının cesur paylaşımları hakkında cok konuşulacak acıklamalarda bulundu.
[h=3]"HER AY 90 BİN LİRA GİDERİM VAR"[/h]Cok fazla odemelerinin olduğundan bahseden Coşkun Sabah, "Ben hep durustluğumden kaybettim. Bu konuda mutevazı olmayacağım, Coşkun Sabah ne diyorsa doğrudur. Ben halkı asla rencide etmem. 'Bankada 500 bin lira param var. Bunu beş ayda harcarım' dedim. Doğru. Her ay 60 bin lira tutarında odediğim krediler var. Hanıma tazminat, nafaka oduyorum. Benim her ay 90 bin lira giderim var" dedi.
[h=3]"BİKİNİLİ FOTOĞRAFLAR BİZE TERS"[/h]Kızı bikini giydi diye 1 ay kus kalan unlu isim o konuda hakkında şunları soyledi: "Benim kızım da babası gibi saftiriğin teki. Instagram'ına koymuş bikinili fotoğraflarını. Haber siteleri de girmişler sayfasına tum fotoğrafları yayınlamışlar. Fotoğraflar elden ele dolaştı. Bu hoş bir şey mi? Burası Turkiye! Turkiye nufusunun yuzde kacı turbanlı biliyor musunuz? Kimse kimseyi yargılamasın. Gelenek, goreneklerim var benim. Ben bir kez Diyarbakırlıyım. Batılılara da saygı duyuyorum. İzmirli, Aydınlı, Manisalı bunun ustunde duşunmeyebilir ama bir Urfalı, Diyarbakırlı, Antepli bunun ustune duşer. İnsanlar gelenek gorenekleriyle yaşarlar. Olur mu oyle şey? Bize ters bu. Siz normal buluyor musunuz bunu?"

[h=3]İşte Coşkun Sabah'ın kızı Roza'nın cok konuşulan pozları...[/h]