Sen...Yuzumdeki guluşlerin,ellerimdeki terlemenin,yureğimdeki deli atışın sebebi...Her gece uykum,her sabah guneşim.Yıldızım,ay'ım,akan kanım.Bitmeyen masalım.Bahcedeki ciceğim,cicekteki rengim.Gokyuzum,denizim,mavim sen...
Sevdamın adresi,aşkımızın menzili,ickimdeki tat,yaşadığım hayat sen...Sebebim,niyetim,geleceğim,gecmişim,bilinmezl iğim,belirsizliğim,kararlılığım,kararsızlığım sen...Bitmez yolculuğum,sonsuzluğum.Sen,gozum,elim,yureğim.Bebe ğim sen...
Hani gidecek olsan,yollarına sererim tum kır ciceklerini.Bilirim basamazsın ciceklere de yine kalırsın benimle.Uzulecek olsan,icim erir,kalırım oyle.SENİ UZEN BİŞEY BENİ BİN UZER İNAN.Kırıyorsam seni,bu benim dengesizliğimdendir,şaşırmışlığımdandır.Kendimle kavgalıyım ben.Bir yanım sana tutkun,bir yanım cok bencil.Kayboluşlara vuruyorum kendimi,seni uzduğumu bilmeden.Her kayboluşum yara acıyor sende biliyorum.Ah ben,nasıl da vurdumduymaz olabiliyorum bazen...Bakma bana birtanem,icimdeki aşkın buyukluğunu olcme bunlarla.Seviyorum diyorsam seni,oyle.Gereğinden fazla 'erkeğim'bazen,bağışla...
Seni bilirim ben,bir tek seni.Seni soylerim,seni duyarım her yerde ve her zaman.Sensiz olmaya gucum yok artık,sensizliğe katlanmak benim harcım değil.Seni her şeyinle,ay parcası yuzunle,duruşunla,guluşunle,bakışınla,konuşmanla,c ocukluğunla,olgunluğunla,kızgınlığınla,şaşkınlığın la,gucluluğunle,zayıflığınla kabul etmişim bi kere.NE DEĞİŞ,NE DE DEĞİŞTİR BENİ.Biz boyle sevdik birbirimizi.Seni sen yapan ne varsa kabulumdur hepsi.
Seni ozlemek diye bir şey de var bu hayatta ve bu bazen oylesine dayanılmaz oluyor ki...YOKLUĞUNU YAŞAMAYI BECEREMİYORUM,UZGUNUM.İcimdeki o 'fazla erkek'yokluğunda cekiliyor bir koşeye ve ben gucsuzluğumle başbaşa kalıyorum.Katlanamıyorum anla,sensizliği 'yok' hukmunde sayıyorum.Sensizlik diye bir şey yok,oyleyse sensiz kalmak da yok.
Şimdi hangi denizin kıyısındaysan,hangi goğun altındaysan once o sonsuz maviliğe sonra da başını yukarı kaldırıp yıldızlara bak.Aşkımı,yureğimi,icimdeki seni mavilere yukleyip gonderiyorum,tut onu.Tut ve bırakma...Ben maviyi sende buldum,beni BAŞKA RENKLERLE KANDIRMA...