Adana'da yurutulen ruşvet soruşturması kapsamında gozaltına alınan eski Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar'ın gozaltına alınma goruntuleri ortaya cıktı. Aydar'ın gozaltına alınırken, "Hayatım boyunca ruşvet yemedim, ruşvet almadım. Kim diyorsa Allah bin belasını versin. Ceyhan tarihinde en cok oy almış belediye başkanıyım. İtibarsızlaştırmaya calışıyorlar" dedi.
Adana Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yurutulen ruşvet soruşturması kapsamında aralarında gorevden uzaklaştırılan CHP'li eski Başkan Kadir Aydar'ın da bulunduğu 23 kişi hakkında gozaltı kararı cıkardı. İl Emniyet Mudurluğu Kacakcılık ve Organize Suclarla Mucadele Mudurluğu ekipleri, şafak vakti Ceyhan Belediyesi ve Kadir Aydar'ında aralarında bulunduğu 23 kişinin evine eş zamanlı baskınlar duzenlendi.

Duzenlenen operasyonda 21 zanlı gozaltına alındı. Eski Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar'ın gozaltına alınma goruntuleri ortaya cıktı. Aydar'ın gozaltına alınırken, "Hayatım boyunca ruşvet yemedim, ruşvet almadım. Kim diyorsa Allah bin belasını versin. Ceyhan tarihinde en cok oy almış belediye başkanıyım. İtibarsızlaştırmaya calışıyorlar" dediği gorulurken gozaltına alınmadan oncede evinde sosyal medyadan canlı yayın yaptığı oğrenildi. Aydar'ın yayında ise yine ruşvet almadığını soylediği goruldu. - ADANA
Kaynak: İhlas Haber Ajansı