merhaba melekler uzun zamandır iş arıyorum ve size başımdan gecen bir olayı anlatıcam şimdiye kadar heryere yolluyodum cv internette artık iyice arar oldum. neyse konuya gelelim
bayram zamanı bir yerden aradılar beni ben sekreter icin başvurmuştum ama emlak mezunuyum normalde inşaat firmasıymış satışla ilgilenmezmisniz demişlerdi bende hayır ilgilenmiyorum dediğimde peki biz sonra doneriz diyip kapamışlardı. Birgun sonra yeniden aradılar aynı yerden arife gununden birgun onceydi pazar gunu yani calışıyoruz biz bayram oncesi diye demişti bende sac baş dağınık yorgunluk da olunca o gun gelemem demiştim

birde kafam karışık falan diyince ben telaşeden dolayı demiştim o neden şirketle ilgili mi bişey var demişti yoo demiştim bende neyse o gun gelemem diyince peki sonra arıcaz diyip kapadılar. 3-4 gun once yeniden arandım adam eski calıştığım yerden neden cıktığımı sordu falan ve adımızı duymuşsunuzdur sanırım demişti bende hayır dedim adını soyledi ısrarla neyse randevu verdi kapadım. sonra kardeşime dedim o da aynı yerden onceden onun da arandığını soyledi adamın 6 aydır bakamadm demesinden şuphelenip internette araştırınca tacizden 6 aydır hapiste olduğunu gormuş. adam boşuna ısrarla adını soylememiş yani hemen geri aradım netten araştırdım gelmemeye karar verdim dedim adam sadece peki melike hanım dedi ve kapadı. Ondan beri de başvurcağım yerleri ya netten araştırıyorum yada once telefonda arayıp konuşuyorum. Coğu zaman iş olsun yeterki diyip başvuruyoruz ama ne cıkıcağını bilmiyoruz. bu yaşadığım da aklınızda bulunsun istedim