SAMSUN'da doktor Mustafa O.İ., Covid-19 testi pozitif cıkması uzerine ev karantinasına alınan doktor eşi Fulya İ.'nin cıkan tartışmada yuzune tukurup, hastalığı kendisine bulaştırmaya calıştığı iddiasıyla şikayetci oldu. Eşinin kendisini ısırıp, eline aldığı tukuruğu zorla ağzına sokmaya calıştığını da one suren Dr. Mustafa O.İ., test sonucu negatif cıkmasına rağmen tedbir amaclı uygulanan karantina suresini tamamlaması icin başka adrese yerleştirildi
Olay, gecen hafta, Bafra ilcesinde meydana geldi. Şanlıurfa Balıklıgol Devlet Hastanesi'nde gorevli Dr. Fulya İ., Alacam Devlet Hastanesi'nde gorevli doktor eşi Mustafa O.İ.'nin yanına Bafra'ya geldi. Gorulen semptomlar uzerine Dr. Fulya İ.'ye hastanede Covid-19 testi yapıldı. Test sonucu pozitif cıkan Fulya İ. ile test sonucu negatif cıkan eşi, evlerinde karantinaya alındı.

'BEN POZİTİFİM SEN DE OLACAKSIN'İddiaya gore, karantinadayken doktor cift arasında bilinmeyen nedenle tartışma cıktı. Mustafa O.İ.'nin iddiasına gore, Fulya İ., "Ben pozitifim oldum, sen de pozitif olacaksın" diyerek, eşinin yuzune tukurdu. Yine iddiaya gore elini ısırdığı eşinin ağzına, eline aldığı tukuruğu sokmaya calıştı. Dr. Mustafa O.İ., polise şikayetci oldu. Şikayet uzerine polis, soruşturma başlattı. Dr. Mustafa O.İ. karantina suresini tamamlaması icin eşinin bulunduğu evden alınarak, başka adrese yerleştirildi.5 KEZ KARAKOLLUK OLMUŞLAROte yandan, cift arasında daha once de şiddetli tartışmalar yaşandığı, 5 kez darp iddiasıyla polis merkezine giderek ifade verdikleri ortaya cıktı. En son 4 ay once yaşanan darp olayında ise Dr. Fulya İ. iddiaya gore marketten aldığı kıymadan sokakta gorduğu kediye verince eşinden şiddet gordu.Evden kovulan doktor kadın, şikayetci oldu. Bir sure sonra şikayetinden vazgecti.

Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Ayhan AYDEMİR