BURSA'da sokağa cıkma kısıtlamasını ihlal ederek, trafik sigortası olmayan otomobiliyle gezintiye cıkan ehliyetsiz surucu Oğuzhan G.'nin (24) ceza yazdığı icin "Hakkım sana helal olmasın. Coluğundan cocuğundan cıksın" diyerek beddua ettiği polis memurunun sabrı, gorenleri hayran bıraktı.
İl Emniyet Mudurluğu ekipleri, sokağa cıkma kısıtlaması nedeniyle kent genelinde uygulama noktaları oluşturdu. 16 SBE 89 plakalı otomobil, Osmangazi ilcesi Acemler Kavşağı'nda kurulan kontrol noktasında polis ekiplerince durduruldu. Polis, surucu Oğuzhan G.ye izin belgesini sordu. Ancak Oğuzhan G., izin belgesini gosteremedi. Ekipler, Oğuzhan G.'nin gecen ay alkollu arac kullandığı icin ehliyetine 6 ay el konulduğunu ve otomobilin zorunlu trafik sigortası olmadığını belirledi. Oğuzhan G., kendisine ceza yazmak isteyen polis ekiplerine bir sure direndi. Oğuzhan G.'ye, kısıtlamayı ihlalden 3 bin 150 TL, otomobilin sigortası olmaması nedeniyle 132 TL, ehliyetsiz arac kullanmaktan 2 bin 473 TL ceza kesildi. Ayrıca ruhsat sahibi anneye de ehliyetsiz kişiye otomobilini verdiği gerekcesiyle 2 bin 473 TL ceza uygulandı. Oğuzhan G.'nin kullandığı otomobil ise cekici ile otoparka cekildi.
BEDDUAYA RAĞMEN SABRINI KORUDUOğuzhan G., ceza kesildikten sonra ehliyetli bir arkadaşını getirerek, otomobilini almak istedi. Ancak Oğuzhan G., otomobilinin cekiciyle goturulduğunu oğrenince sinirlendi. Ofkeli genc, ceza yazan polise, "Ehliyetli adam getirdim. Sigorta da yapıldı. Arabamı nasıl teslim etmezsin. Arkadaşımı zamanında getirecektim, sen getirtmedin. Sen beni bir saat bırakmadın, hakkımı yedin. Hakkım sana haram olsun. Telefonum yanımda yoktu, arkadaşımı arayamadım. Şimdi aldım. Arabamı cekiciye koyamazsın. Arabanın altına yatarım, yine de otoparka cektirmem. Beni bir saat rehin aldın. Telefonum yoktu. Kimseye haber veremedim. Taksiyle gidip arkadaşımı aldım. Araba otoparka gidemez. Sen cok buyuk bir yalancısın. Beni bir saat rehin aldın. Evraklara imza atmadım, yine de atmıyorum. Hakkım sana helal olmasın. Coluğundan cocuğundan cıksın. Bir de yalan konuşuyorsun" diye bağırarak, beddua etti.Polisin tum hakaret ve beddualara rağmen sakinliğini koruması ise takdir topladı.