BURSA'da mobilyacı Omer Alınca (27) otomobiline binerken cuzdanını duşurdu. Kimliği belirsiz bir kişi de yolcu olduğu minibusten inip, cuzdanı aldı. Yaşananlar guvenlik kameralarına yansırken, cuzdanında yaklaşık 3 bin TL ile 35 bin TL değerinde evrak olduğunu soyleyen Alınca, goruntuleri sosyal medyada paylaşarak, cuzdanını alan kişiyi arıyor.
Olay, gecen carşamba gunu, Yıldırım ilcesinde meydana geldi. İnegol'de mobilyacılık yapan Omer Alınca arkadaşlarıyla Ankara Yolu Caddesi uzerinde bulunan bir restoranda buluştu. Alınca, daha sonra İnegol'e gitmek icin otomobiline bindi. Bu sırada cebindeki cuzdan yere duştu. Durumu fark etmeyen Omer Alınca, otomobiliyle iş erine doğru yola cıkarken, kimliği belirsiz bir kişi, yolcu olarak bulunduğu minibusten duşen cuzdanı gordu. Minibusten inip, cuzdanı alan şupheli, başka bir minibuse binerek olay yerinden ayrıldı.

Omer Alınca, "Bursa'ya gitmiştik, cuzdanımda 3 bin liraya yakın para, 35 bin TL değerinde de evrak vardı. İnegol'de ticaretle uğraşıyorum. Bir yerde yemek yedik, cıkışta aracıma binerken cuzdanımı duşurmuşum. Bunu dolmuştan goren bir şahıs, dolmuşu durdurarak inmiş cuzdanımı hızlıca almış ve bir sonraki dolmuşa binerek gitmiş. Ben İnegol'e geldiğimde cuzdanımın olmadığını anladım. Bir tek yemek yediğimiz yerde durmuştum, kameraları bana gosterdiler ve cuzdanımı orada duşurduğumu gordum" dedi.GORUNTULERİ SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI2,5 ay once evlendiğini ve pandeminin etkisiyle işlerinin iyi gitmediğini vurgulayan Alınca "Goruntuleri sosyal medyada paylaştım. Bu kişiden şikayetci oldum. Tanıyanların bilgi vermesini istiyorum. Malum pandemi donemi işlerimiz ona gore, bu da bizi buyuk bir sıkıntıya soktu. Yeni duğun yaptık. Arkadaşlarımla, sosyal medyada paylaşıp, inşallah bulacağız" şeklinde konuştu.OLAY ANI KAMERADAGuvenlik kamerası goruntusunde, minibusten inen kişinin olay yerine geldiği, yere duşen cuzdanı alarak cebine koyduğu, olay yerinden koşarak uzaklaştığı ardından da yolda durdurduğu bir minibuse binerek olay yerini terk ettiği goruluyor.Cuzdanını bulmak icin yoğun caba sarf eden Alınca, guvenlik kamerası goruntulerini sosyal medya hesabında, "Bu şahsı tanıyanlar polisle yada benimle iletişime gecsin" notuyla paylaşıyor.

Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / İsmail Hakkı SEYMEN