Yeni eşinden kacıp eski eşine sığındı, başına gelmeyen kalmadı
-Sığındığı eski eşi tarafından tamirci dukkanında uzerine kilit vurulan kadın, şiddet gorduğu yeni eşinden kactığına pişman oldu
-Oto tamir dukkanında alıkonulan kadın, 24 saat sonra kurtarıldı
DENİZLİ - Denizli'de yeni eşinden şiddet gorup sığındığı eski eşi tarafından 24 saat bir oto tamirhanesinde alıkonulan kadının imdadına polis ve itfaiye ekipleri yetişti. İtfaiye ekiplerinin kilidi kırarak actığı işyerinde valizleriyle birlikte cıkartılan kadının yuzundeki mutluluk dikkatlerden kacmadı.
Olay, Merkezefendi ilcesi Sumer Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere gore, Raziye Saruhan, yeni eşi tarafından darp edilince eski eşi Mehmet K.'ya sığındı. Eski eşine sığınan Saruhan, 24 saati aşkın sure boyunca sanayi icerisinde oto tamirhanesinde uzerine kapı kilitlenerek alıkonuldu. Şarjı biten caresiz kadın, uzerine kitlenen kepenke vurarak, saatlerce yardım cığlığı attı. Yanında şarj aleti bulunmayan Saruhan, işyerinde saatler sonra bulduğu şarj aletini ile telefonu şarj etti. Telefonun acılmasıyla umutlanan kadın, 112 Acil Cağrı Merkezini arayarak ihbarda bulundu. İhbar uzerine bolgeye sevk edilen itfaiye ve polis ekipleri, kilidi kırarak kepenki actı. Saatler sonra acılan kapının arkasında valizleri ile birlikte cıkan kadının yuzundeki mutluluk dikkatlerden kacmadı. Ekipler, alıkonulan ve sağlık durumu iyi olan kadını polis merkezine goturdu.
Yeni eşi de olay yerinde geldi
Eşinin alıkonulduğundan habersiz olan Ramazan Y'nin, saatlerce Saruhan'a ulaşma cabası sonucsuz kaldı. Saruhan'ın ısrarla calan telefonunu acmasıyla durumdan haberdar olan Ramazan Y. de olay yerine geldi. Kilitli kaldığı işyerinden kurtarıldıktan sonra İhlas Haber Ajansı'nın sorularına cevap veren Raziye Saruhan, "Ramazan Y. ile birlikteliğim olduğu icin boşandık. Beni eski eşimden kurtarmaya calışıyordu kendince. Eşim Ramazan Y. kendisi beni aradı" dedi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.