DUZCE'de, polisin sokağa cıkma kısıtlaması nedeniyle yaptığı denetim sırasında 'dur' ihtarına uymayarak kacan surucu Tugay A., bir binanın bahcesinde yakalandı. Alkollu olan Tugay A.'nın binada yaşayan tanıdıklarıyla diyalogları ise gulumsetti. Binada bulunanlar, "Polisten kacılır mı? Akıllıdır bu, bir şey yapmaz" diye seslenirken, Tugay A.'ya sokağa cıkma kısıtlamasını ihlal, polisin 'dur' ihtarına uymamak ve alkollu arac kullanmaktan işlem yapıldı.
Duzce'de sokağa cıkma kısıtlaması nedeniyle denetim yapan polis ekipleri, Cumhuriyet Mahallesi'nde bir aracı durdurmak istedi. Kacan kişi, aracını tanıdığı kişilerin evinin onune park ederek, binanın bahcesine saklandı. Polis, Tugay A.'yı saklandığı yerde yakaladı. Bu sırada Tugay A.'yı tanıyanlar balkon ve pencerelere cıktı. Tugay A., "Hızır amca" diye seslenirken, pencereye cıkan kişi, "Ne oldu, niye kactın polislerden, polislerden kacılır mı? Geliyorum ben" diyerek aşağı indi. Aşağı inen kişi, polis ekiplerince uyarıldı ve sokağa cıkma kısıtlaması olduğu hatırlatıldı. Tugay A. ise "Hızır amca. Ne bileyim amca. Cevirme vardı kactım. Evimin yanına geldim. Sıkıntı yok problem yok" dedi. Binadaki bir kadın ise "Tugay sen misin? Abileri, akıllıdır bu, bir şey yapmaz" diyerek polislere seslendi. Polis, Tugay A.'ya maske vererek takmasını istedi. Tugay A. hakkında sokağa cıkma kısıtlamasını ihlal, polisin 'dur' ihtarına uymamak ve alkollu arac kullanmaktan tutanak tutuldu. Cezai işlemin kendisine daha sonra tebliğ edileceği bildirildi.

Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Tugay BEKTAŞ