Pazarlamasına başlamış olduğum firmanın soylemi ve kendi bakış acımı katarak biraz acıklamak istiyorum.>Firma gumuşe farklı bir bakış acısıyla baktık ve 250.000 ceşit urunumuz icinden 600e yakın ceşit secerek bir katalog oluşturduk ve evde para kazanma kolaylığıyla sizlere sunduk cumleleriyle kendilerini Turkiye'de ve yurtdışında kanıtlamış ve devasal bir satış mağazasına sahip.
Tamamı 925ayar gumuş ve orjinal taşlar ile birbirinden ışıltılı gumuşler ile yapmanız gereken sadece girdiğiniz ortamda kataloğu ortaya koyarak insanların nasıl buyulendiğini ve siparişleri almak kalıyor.Siparişlerinizi ister kredi kartı ile ister havale ile odemesini yapabiliyorsunuz ve boylelikle peşin fiyatına sattığınız urunu taksitle odeyerek kolaylık ustune kolaylık katıyorlar.Şimdi sadece yapmanız gereken bizimle irtibata gecip 100TL ile kataloğu istemeniz ve para kazanmaya başlamanızdır.
Ben ortalama ayda 2500-4000tl arası satış yapıyorum.Kar oranı tatminkar zaten.Zamanla ve muşterilerinde isteği beni yonlendirmesiyle gozle gorup elle dokunabilecek urunleri istemeleriyle artık kendime stok ayırdım,katalok ve stoklar yardımıyla zaten herşey kendini gosterdiğinden benim birşey anlatmama gerek kalmadan siparişleri veriyorlar.
Sistemde ayrıca alt uye yaparakta yaptığınız uyelerinde sattığı urunlerden belli bir yuzde otomatik olarak size aktarılıyor.
Cok zevkli ve kolay bir iş.Daha fazla ayrıntısı yok.Siparişi siteden veriyorum peşin fiyatına satıp taksitle oduyorum

Şoyle bir şeyde var,kadın olarak şahsen gidipte ozellikle takı almaya cıkmam,gozume ilişirde dikkatimi cekerse dışardayken ancak oyle.E bu durumda sizin satış yapmanızı sağlamakta
Sizinde cevreniz genişse hic durmayın ve para kazanmaya başlayın.Yapmanız gereken sadece kataloğu almanız vetanıtmaya başlamanız.Daha fazla durmayın,100tl nerelere harcamıyoruzki?