Youtuber ve fenomen şarkıcı Reynmen kendi gibi fenmomen haline gelen şarkısı 'Leila' teklisini dinleyiclere sundu. Kısa surede milyonlarca kez dinlenen Reynmen Leila şarkısı hala dinlenme listelerinde en ust sıralarda bulunuyor. Peki, Reynmen kimdir? Reynmen kac yaşında? Reynmen "Leila" Şarkı sozleri neler?
[h=3]REYNMEN - LEİLA ŞARKI SOZLERİ[/h]Leila ah Leila ah

Eyvah Eyvah
Leila ah Leila ah

Sana mecburum ama geri donemem
Eyvah Eyvah
Ona yine geceleri zehir edemem
Leila ah Leila ah

Sana mecnunum ama seni bilemem
Olmaz olmaz
Zorla yine sana beni sev diyemem
Ne yapsam nafile,
Bomboş,
Bir gorsen halimi
Keşke
Yaşansa bir mucize
Cok zor
Anlatsam derdimi
Yok yok,
Duşuyorum dara beni geri verin bana
Arada bir geliyor uzerime ama
Sakladım acının en guzelini sana
Dunya bir yana sen bir yana
Sonu boş ama yine anı cok
Bana geri gelip hadi yamacıma koş
Yine sor yine gelip bana sor
Bulamazsın beni,
Yalnızlara sor Leila
Beni bana sor Leila
Anılara sor Leila
Ama cok zor Leila
Kurtar beni Mevla
Leila ah Leila ah

Sana mecburum ama geri donemem
Eyvah Eyvah
Ona yine geceleri zehir edemem
Leila ah Leila ah

Sana mecnunum ama seni bilemem
Olmaz olmaz
Zorla yine sana beni sev diyemem
Gunahı boynuma
Kac gel geri bana
Acıma ruhuma actığın yaralara
Ağlamam asla yok
Ama bağışla beni bak zor
Sor Leila
Beni bana sor Leila
Anılara sor Leila
Ama cok zor Leila
[h=3]REYNMEN KİMDİR?[/h]Reynmen asıl adıyla Yusuf Aktaş 6 Aralık 1995 tarihinde doğmuştur ve 25 yaşındadır. Aslen Sivaslı olan Reynmen, ilkoğretimi Ahmet Kabaklı Okulunda okurken Fatih Sultan Mehmet İlkoğretim Okuluna gecmiş ve ilkoğretimi orada tamamlamıştır. Daha sonra Bahceşehir İMKB Anadolu Teknik ve Endustri Meslek Lisesine başlamıştır. Ancak oradan da mezun olmadan Başakşehir Lisesine geciş yapmış son olarak oradan da ayrılarak liseyi acık oğretimden tamamlamıştır. Aktaş, en son İstanbul Aydın Universitesi'ndeRadyo ve Televizyon Programcılığı okumuştur. Aktaş, Scorp isimli video paylaşım ve canlı yayın uygulamasında cekmiş olduğu videolar ile bir anda sosyal medyanın en cok takip edilen isimleri arasında yer aldı.2019 yılının Ocak ayında "Derdim Olsun" adlı şarkı ile Turkiye capında buyuk yankı uyandırdı. Daha sonra 2019 yazında "Ela" adlı muzik videosu ile Turkiye'nin en cok izlenen videoları arasına girdi.Reynmen, 2019 yılında Houze Istanbul ismini verdiği muzik şirketini kurdu. Son EP'si RnBesk'i de bu şirket uzerinden yayımladı. EP'deki parcalardan "Hevesim Yok", "Yoksun Başımda", "Radyoda Neşet" ve "Dolunay" klipsiz olarak, "Leila" adlı parcasını ise video klipli olarak cıkarttı. Houze Istanbul bunyesinde henuz Yusuf Aktaş'ın kurumsal iletişimini sağlayan asistanı Burak Koşar ve şirketin muzik direktorluğunu yapan Oğulcan Nihat bulunuyor. Şirketin merkez ofisi ise İstanbul'da bulunmaktadır.