ANTALYA'da yavru kedi, bacakları ve kuyruğu kesilmiş halde olu bulundu. Hayvanlara yapılanlar yuzunden geceleri gozune uyku girmediğini belirten hayvansever Fatma Ranta Kahile, konuyu polise bildirdiklerini, savcılığa şikayetci olacaklarını soyledi.
Olay, sabah saatlerinde Muratpaşa ilcesi Tesisler Caddesi'nde bulunan sitenin onunde meydana geldi. Sokak hayvanlarını beslemek icin evden cıkan hayvansever Fatma Ranta Kahile, bir sitenin on tarafında kaldırımda, henuz tespit edilemeyen kişi ya da kişilerce bacakları ve kuyruğu kesilerek oldurulmuş kedi yavrusu buldu. Once hayvan polisini ve daha sonra belediye ekiplerini arayan Kahile, şikayetci oldu.Hayvanlara yapılanlar yuzunden geceleri gozune uyku girmediğini soyleyen Fatma Ranta Kahile, "Her sabah evimden cıkıp, sokaktaki hayvanları besliyorum. Sabah yine buradaki hayvanları beslemek icin geldiğimde kedi yavrusunun kaldırımda yattığını fark ettim. Yakından baktığımda bacakları ve kuyruğunun olmadığını gordum. Bunun birileri tarafından ozellikle kesilmiş olduğunu tahmin ediyoruz. Cunku bir hayvan yapsa belli olur. Bunu yapan insan olamaz. Yeter artık, kotu ellerini hayvanların uzerinden ceksinler" diye konuştu.