acil yardımmm ltfen
Kadınca0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- acil yardımmm ltfen
-
15-09-2019, 13:15:10Kayıtlı Üyemeraba.istanbulda bir okulda okuyorum universitede.bu ikinci okulum.ilk okulmdan yasadıgım bir bunalım sebebiyle ayrıldım.daha dogrusu tecavuze ugradım ve hayala ilşkimi kestim yaklaşık uc yıl.en buyuk hayallerimdendi evlenmek cocuk sahibi olmak.kim temiz kalır ki boyle bir olaydan sonra.kimsenin artık beni istemiyecegini duşunuyordum.uc yıl sonunda yeniden bir okula kaydoldum ve basladım.ailemn yanında degildim.işe girdim kendimi derslerime verdim.guzel gidiyordu herşey.ve biriyle tanıştım.cok ilgiliydi.ailesini hayatını anlatıyordu aradıgım sıcaklıgı buldum.bir umut oldu yalnız kalırım korkularıma.sevgisizligim bitti.kısa sure sonra cadı masalına dondğ olay.tesadufler ve durum geregi aynı eve tasındık.o beni aldatmaya basladı.ben sesimi cıkarmadım ve ayrılmaya karar verdim.fırsat vermedi affettiricegini soyledi.gerci yaptıda şu anda ucuncu yılı beraberligimizinve beni cok sevdigini soyluyor bir suru soruna ragmen ayrılmadık da.ama ben okulumu cok ihmal ettm bu sene mezun olmam grekirken iki yıl uzattm aileme bir cok yalan soyledim.tek istedigim onunla beraber olmak .benimde mutlu bir ailemin olması. ama hem kendimi kirli hissediyorum hemde o artık hic bahsetmiyor evlilik konularından.ben soyledigimde ise inşallah lafı cıkıyor cok korkuyorum ...hic bir gece gozume uyku girmiyor.psikolojim altust oldu.tabi ben cok kısa anlatmaya calıştım ama olay ck detaylı lutfen bana yardım edin..icimden anneme durumu anlatmak geliyor ama korkuyorum ne yapmalıyım bilmiyorum.surekli aglıyorum surekli