Windows deneyiminizi en iyi hale getirmek icin Microsoft tarafından farklı aralıklarla yayınlanan Windows 10 Creators Update guncelleme paketi nasıl yuklenir? Sizin icin Windows nasıl guncellenir, Windows 10 Creators Update nasıl yuklenir sorularını yanıtladık ve yukleme işlemini adım adım anlattık.

Microsoft Windows, şu an bilgisayarlarda en cok tercih edilen işletim sistemi olarak kabul ediliyor. Bu nedenle Microsoft sık sık kucuk guncellemeler ya da Windows 10 Creators Update gibi daha geniş guncelleme paketleri sunuyor. İşletim sisteminizi en guncel haliyle kullanmak istiyorsanız Windows 10 Creators Update nasıl yuklenir sorusunu sizin icin yanıtladık.

Windows 10 Creators Update guncellemesinin şu anda 2004 surumu kullanılıyor. Elbette her kullanıcı bu surumden yararlanamıyor cunku bilgisayarınızın bazı temel sistem gereksinimlerini karşılıyor olması gerekiyor. Sizin icin Windows nasıl guncellenir, Windows 10 Creators Update guncelleme paketi nasıl yuklenir gibi merak edilen soruları yanıtladık ve yukleme işlemini adım adım anlattık.

Windows 10 Creators Update nasıl yuklenir?
  • Adım #1: Buradan Windows guncelleme sayfasını acın.
  • Adım #2: Hemen Guncelleştirin butonuna tıklayarak Update Assistant’ı indirin.
  • Adım #3: İndirilen dosyayı acarak Update Assistant’ı başlatın.
    • Herhangi bir kurulum yapmanıza gerek yok.
  • Adım #4: Guncelleme denetlemesi sonrası bir guncelleme bulunduysa Şimdi Guncelle butonuna tıklayın.
  • Adım #5: Sistem gereksinimleri kontrol edilecek.
  • Adım #6: Sistem, guncelleme icin uygunsa guncelleme başlayacak.
  • Adım #7: Guncelleme işlemi biraz uzun surebilir.
  • Adım #8: Guncelleme sonrası bilgisayarı yeniden başlatın.
Windows 10 Creators Update guncellemesini Update Assistant ile kolayca yukleyebilirsiniz. Update Assistant dosyasını bir kere indirmeniz yeterli olacaktır. İlerleyen zamanlarda tekrar calıştırarak yeni bir guncelleme olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Aynı indirme sayfasından bilgisayarınıza Windows 10 işletim sistemini yukleyebilirsiniz.

Windows nasıl yuklenir?
  • Adım #1: Buradan Windows guncelleme sayfasını acın.
  • Adım #2: Aracı Şimdi İndir butonu ile Windows yukleme aracını acın.
  • Adım #3: Aracı başlatın.
  • Adım #4: Cıkan ekranları onaylayın.
  • Adım #5: Bilgisayarınıza uygun tercihleri yapın.
  • Adım #6: Yukleme işlemi değişen bir sure sonra tamamlanacak.
  • Adım #7: Bilgisayarınıza en guncel Windows surumu yuklendi.
Guncellemelerden bağımsız gibi gorunuyor olabilir ancak icinde Windows yuklu olmayan bir bilgisayara Windows işletim sistemini yuklemeden guncellemelerden yararlanamazsınız. Yukarıdaki adımları takip ederek bilgisayarınıza en guncel Windows surumunu yukleyebilirsiniz. Yukleme işlemi icin Windows 10 lisansına ihtiyacınız olduğunu unutmayın.

Windows nasıl guncellenir?
  • Adım #1: Bilgisayarınızdan Ayarlar sayfasını acın.
  • Adım #2: Guncelleştirme ve Guvenlik ekranını acın.
  • Adım #3: Guncellemeleri Kontrol Et butonuna tıklayın.
  • Adım #4: Sistem, guncellemeleri kontrol edecek.
  • Adım #5: Eğer yeni bir guncelleme varsa İndir ve Yukle butonuna tıklayın.
  • Adım #6: Guncellemeler değişen bir surede indirilecek ve yuklenecek.
  • Adım #7: Bilgisayarınızı yeniden başlatın.
  • Adım #8: İşlem tamam.
Ayarlar sayfası uzerinden her zaman Windows 10 Creators Update kadar geniş guncellemelere ulaşamayabilirsiniz. Yine de Update Assistant dosyasını indirmeden once bu yontemi deneyebilirsiniz. Bu sayfada her zaman daha iyi bir Windows deneyimi icin bazı guncellemeler bulabilirsiniz.
Burada Windows 10 Creators Update guncellemelerinden birini gormemenizin nedeni bilgisayarınızın temel sistem gereksinimlerini karşılamıyor oluşu olabilir. Sebebin sistem gereksinimleri olup olmadığını Update Assistant indirerek oğrenebilirsiniz. Eğer sistem gereksinimleriniz yeni guncellemeyi karşılamıyorsa yuklemeniz tavsiye edilmiyor.

Windows 10 Creators Update nedir?

Windows 10 Creators Update, Microsoft’un Windows işletim sistemi kullanıcılarına sunduğu geniş bir guncelleme paketidir. Update Assistant ile ya da bilgisayarınızın Ayarlar bolumunden indirebilirsiniz. Her cihazda olduğu gibi yeni guncelleme icin bilgisayarınızda temel sistem gereksinimlerinin karşılanıyor olması gerekiyor.
Windows 10 Creators Update yuklemek gerekli mi sorusu da pek cok kullanıcının sorduğu bir sorudur. Eğer bilgisayarınızın sistem gereksinimleri yeni guncellemeleri karşılama gucune sahipse her turlu donanımın, işletim sisteminin, yazılımın guncellemesini indirmelisiniz.
Yapılan her yeni guncelleme ile kullandığınız donanım, yazılım, işletim sistemi cok daha guvenli olacak, cok daha keyifli bir kullanım sunacak ve ileride oluşabilecek farklı uyumsuzlukların onune gecerek cihazınıza daha uzun bir kullanım omru sunacaktır.
Sizin icin Windows 10 Creators Update nasıl yuklenir, Windows nasıl guncellenir gibi merak edilen soruları yanıtladık ve yukleme işlemini adım adım anlattık. Daha guvenli ve keyifli bir deneyim icin tum cihazlarınızdaki işletim sistemlerinin, donanımların, yazılım ve uygulamaların en guncel surumunu kullandığınızdan emin olun.