Manisa Buyukşehir Belediyespor'un başarılı yuzuculeri İrfan Efe Baras, Kaan Yalım Cullu, Ozlem Yetim ve Nehir Toker, 20-24 Aralık 2020 tarihleri arasında İstanbul'da duzenlenecek olan Kısa Kulvar Yıldızlar Bireysel, Genc ve Acıkyaş Kulupler Arası Turkiye Şampiyonası'na katılacak.
Katıldığı her turnuvada adından başarıyla soz ettiren Manisa Buyukşehir Belediyespor, Turkiye capında onem taşıyan iki organizasyonda daha boy gosterecek. Yuzme takımı sporcuları İrfan Efe Baras, Kaan Yalım Cullu, Ozlem Yetim ve Nehir Toker, 20-24 Aralık 2020 tarihlerinde İstanbul'da duzenlenecek olan Turkiye Kısa Kulvar Yıldızlar Bireysel, Genc ve Acıkyaş Kulupler Arası Turkiye Şampiyonası'nda mucadele edecek. İstanbul'da madalya icin yuzecek olan sporcular, daha sonra da 25-27 Aralık 2020 tarihlerinde Turkcell Genc ve Acıkyaş Milli Takım secmelerine katılarak, milli forma gururunu yaşamak icin mucadele verecek.
Manisa Buyukşehir Belediyespor Yuzme Şubesinden Sorumlu Yonetim Kurulu Uyesi Orhan Haşim Elmalı da ulusal capta duzenlenecek olan iki turnuvada madalya icin yuzecek olan sporculara başarılar diledi. Yuzuculerin pandemi surecinde Antrenor Sinan Aktılav eşliğinde kontrollu bir şekilde calışmalarını surdurduğunu ifade eden Elmalı, "Yuzuculerimiz, hem kulubumuzu hem de şehrimizi temsil edecekler. Altyapı kategorilerinde yarışan sporcular icin onemli organizasyonlar. Biz her sonucta, sporcularımıza destek olmayı surdureceğiz" diye konuştu. - MANİSA