bence kadına en buyuk kotuluğu yapan başka bir kadındır.evli erkeklerle olunmuyacağını anladıkları halde ayrılmayan kadınlardır ama her aldatılmaya vesile olan kadın aldatılmaya mahkum olacaktır mazlumun ahı hic bir zaman yerde kalmaz.guzin ablaya gelen bir mektubu paylaşıcam sizlerle.

ALDATILAN EŞİN İSYANI
Sevgili Guzin abla,
ben Almanya ‘da yaşayan 28 yaşında 2 senedir evli, 7 aylık ikiz bebekleri olan bir genc kadınım. Esimle severek evlendik ama bazı gercekleri maalesef simdi oğrendiğim icin yuvamın uzerinde karabulutlar dolaşıyor. Bir sure once esimin evlenmeden evvel, nişanlılık donemimizde beni yakin olmasa da arkadaş bildiğim bir kadınla aldattığını oğrendim. Bu ortaya cıktığında eşim inkar edemedi, şeytana uyduğunu, pişmanlık duyduğunu soylese de hazmedemiyorum. Kendimi aldatılmaktan cok kandırılmış hissediyorum. Aptal yerine konulduğuma uzuluyorum. Guvendiğim, sevdiğim bir insanin, evlilik hazırlıkları yaptığımız bir donemde o kişiyle, ustelik arkadaş bildiğim biriyle olması beni cok yaraladı. O kişi evlendikten sonra ilk donemlerde evimize de girip cıkıyordu. Eşim bu durumdan hoşlanmadığını, yaşam tarzının bize uygun olmadığını soyleyerek onunla goruşmemi engellemişti. Meğer durum başkaymış, simdi daha iyi anlıyorum. O hanım bir suredir başka bir ulkede yaşıyor. Cocuklarım olduğunu oğrenince, ortak bir arkadaşımızdan e-mail adresimi alıp, bana uzunca bir mail yazarak bu durumdan beni haberdar etti. Pişmanmış. Neden simdi, amacı neydi bilemiyorum. Pişman olan bir insan huzur bozmayı goze alır mı? İnanmayacağım taktirde onun o zamanlar arkadaşı olan kuzenime de sorabileceğimi belirtmişti. O zamanlar kuzenimle de paylaşmış olanları. Kuzenimin ustune gidince inkar edemedi, huzurum bozulmasın diye sustuğunu belirtti. İyilik mi etti, kotuluk mu etti bilemiyorum. Oğreneli yaklaşık 1 ay oldu. Bir suredir oğullarımla birlikte ailemin yanındayım. Ailem ve yakınlarım herkes barıştırmak icin cabalıyor ancak ben cok kararsızım. Ailem dahil kimsenin beni anladığını duşunmuyorum. Guvenim sarsıldı bir kere ve ne yapacağımı bilemiyorum.
guzin ablanın cevabı
Sevgili kızım, hani şu erkeklerin boyle işler karıştırdıklarında başvurdukları “ şeytana uydum” meselesi var ya… işte burada gercekten karşındaki kadın bu sozun hakkını veriyor… o bir şeytanlık duşunmuş ki, seni şimdi bunca zaman sonra arıyor ve sana mail atıp, kocanla evlenmeden once yaşadıklarını sana aktarıyor. Burada mutlaka bir intikam duygusu yatıyor. Belli ki kocanla birliktelik kurarken umitlenmiş. Ama o seninle evlenmiş, cocuklarınız olmuş… belli ki adamcağız bir daha onu arayıp sormamış. Şimdi kadın huzurunuzu bozmak istemiş ve bunda da başarılı olmuş. Bu şeytan tipli kadınların yapmayacağı yoktur kızım, bu yuzden bence eşini bağışla… yuvanı yıkıp o kadının amacına ulaşmasına fırsat verme… sanırım kocan da bu olaydan yeteri kadar ders almıştır…
evet gelelim şimdi asıl konuya ve utanmadan bu mağdur durumda olan bayanın gazetede yayınlanan mektubunu okuyan ve kocasıyla ilişkisi olduğunu soyleyen kadının guzin ablaya gonderdiği şok mektuba.
Onu istedim,baştan cıkardım ve beraber oldum.Kime ne?
Gectiğimiz nisan ayında yayımlanan “Kocam beni arkadaşımla aldattı” başlıklı yazıda aldatılan kadının kÂbusu sanırım benim.
Yani kocası onu benimle aldattı. Onu istedim, baştan cıkardım ve onunla beraber oldum. Kimseye de hesap vermek zorunda değilim. Sonucta tecavuz etmedim, bana karşı zaafı olmasaydı bu beraberlik gercekleşmezdi, oyle değil mi? Bu tur ilişkiler tek taraflı değil ya...
Evet, mail atarak bu durumdan haberdar ettim karısını. Kocasının ona “Seni seviyorum” dediği donemlerde bu yaptığının altını cizmek istedim. “Bu nasıl sevgi” diye sorgulasın istedim.
“Nicin şimdi” diyebilirsiniz. Cunku tam zamanıydı. Cocukları olunca mutlulukları percinlendi zannetti o beyefendi. Hissettiği daha buyuk bir acı olmalı işte şimdi. O hanım da bu kadar saf olmasaydı!
Karısına yazdığım mail'de “Pişmanım” demiştim ama aslına bakarsanız yalan. Cunku zerre kadar pişman değilim.
Elime ne mi gecti? Hic... İcimin yağları eridi sadece, o kadar. Kimseyi de ilgilendirmez.
Simdi ayrılmak uzerelermiş. Oh, cok mutlu oldum!
guzin ablanın cevabı
İşte ibretlik bir mektup...
Kızım, bunca yıllık meslek yaşamımda boyle bir mektup aldığımı hic hatırlamıyorum. Şimdiye kadar evli bir erkekle ilişkiye giren pek cok kadından aldıklarıma asla benzemiyor mektubun. Onlar hic değilse pişman olduklarını ya da cok sevdiklerini, aşklarına yenik duştuklerini, karşı tarafa verdikleri acı icin uzulduklerini, ellerinde olmayan bir cekilme duyduklarını vs. yazmışlardı.
Ama sen oylesine bir futursuzluk icindesin ki, uzulmekten kendimi alamadım. Uzuldum, cunku hem bir arkadaşına inanılmaz bir ihanette bulunmuşsun hem eşini baştan cıkarıp bence yuz kızartıcı bir beraberlik yaşamışsın. Hem de aradan bir zaman gectikten sonra, tam ailenin bir bebeği olduğu sırada ortaya cıkıp bu yuvayı ozellikle yıkmak icin haince bir plan kurmuşsun.
Satırlarından anlaşılan, o adama karşı icinde muthiş bir kin ve ofke olduğu... Belli ki o adam seni bir gecelik birliktelik icin kullanmış, sonra da sırtını donup gitmiş. Pek cok erkeğin yaptığı gibi yuvasına donmuş. İşte sen buna katlanamamışsın.
Kirli bir mendil gibi atılıvermek seni perişan etmiş. Adamı baştan cıkarman onun yuvasını yıkmasına neden olmamış. Boylece arkadaşını sırtından vurma planların boşa gitmiş. Adama ve eşine olan ofken dinmemiş... Tam bebekleri olduğu haberini aldığın anda ortaya cıkıp, aslında mutlu bir yuvayı yıkmaya karar vermişsin.
Umarım o genc hanım benim ona verdiğim oğude uymuştur. Sanki senin bu anlattıklarını bilirmişcesine yazdığım, gecici bir birliktelik olduğu duşunceme inanmış ve yuvasını yıkmaktan vazgecmiştir. İnşallah şimdi bu yazıyı okur da, gerceği anlar. İyi ki yazdın bana kızım.
Ama senin icin gercekten cok uzuldum. “İstedim de aldım, kimseye hesap vermek zorunda değilim” dediğin kadar kolay ve sorumsuzca bir davranış kabul edilebilir mi? Once ailen, yakınların ve toplum sana tepki gosterecektir