Zonguldak'ın Ereğli ilcesinde yapımına başlanan 24 derslikli Hacı Emin Ayhan Ortaokulu'nun inşaat calışmaları devam ederken, Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Corumluoğlu, Guluc Belediye Başkanı Gokhan M. Demirtaş ile birlikte inşaat alanında incelemelerde bulundu.
Guluc Belediye Başkanı Gokhan M. Demirtaş'ın girişimleri ile Guluc Beldesi'nde yapımına gectiğimiz haftalarda başlanan 24 derslikli Hacı Emin Ayhan Ortaokulu'nun inşaat calışmalarını Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Corumluoğlu yerinde inceledi. Kaymakam Corumluoğlu calışmalar hakkında Guluc Belediye Başkanı Gokhan M. Demirtaş ve muteahhit firma yetkililerinden bilgi alırken, okulun Guluc'e kazandırılmasında emeği gecen herkese teşekkur etti.
Toplamda 12 milyon TL'ye malolacak ve hayırsever Hacı Emin Ayhan'ın ismini taşıyacak ortaokul inşaatının hızla devam ettiğini dile getiren Guluc Belediye Başkanı Gokhan M. Demirtaş, beldeye modern bir okul kazandırılacağını ifade etti. Demirtaş konuşmasında "Kdz. Ereğli Kaymakamımız İsmail Corumluoğlu bu gun beldemize gelerek 24 derslikli ortaokul inşaatımızda devam eden calışmaları yerinde inceledi. Kendilerine ziyaretleri ve beldemizdeki calışmalara verdiği desteklerden oturu teşekkur ediyorum. Uzun uğraşlarımız sonucu 24 derslikli ortaokul inşaatımız hızla devam ediyor. Hacı Emin Ayhan'ın ismini taşıyacak olan ortaokulumuz toplamda 12 milyon TL'ye mal olacak. İnşallah en kısa surede inşaatın tamamlanıp, pandemi surecinden sonra geleceğimizin teminatı olan cocuklarımızın modern sınıflarda eğitim oğretim gormelerini sağlamak istiyoruz. Ben bu vesile ile okulumuzun Guluc'e kazandırılmasında emeği gecen başta hayırseverlerimiz olmak uzere herkese cok teşekkur ediyorum" dedi. - ZONGULDAK