GB desteği, EBA Eğitim Noktaları ve lisezone gibi projelerle geleceğin mimarı olan cocukların ve genclerin her konuda yanında olan Pursaklar Belediyesi, yeni bir projeye daha imza atıyor.
Belediye Başkanı Ertuğrul Cetin, oğrencilerin her turlu ihtiyaclarına karşı duyarlı davranarak onların her yonden gelişmesine ve daha iyi imkanlara kavuşması icin onlara yeni eğitim imkanları sunmaya devam ediyor. Bu bağlamda harekete gecen Pursaklar Belediyesi, yaşanılan pandemi surecinde cocukların eğitimlerinden geri kalmamaları icin ilcede ikamet eden 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12. sınıf ve mezun oğrencilerin derslerine ve sınav hazırlıklarına destek vermeye hazırlanıyor. Bu proje ile oğrencilerin okul derslerine takviye sağlamak, genel tekrar yaparak konuları pekiştirmelerini sağlamak, bir ceşit kurs niteliğindeki bu calışmalarla onlara dersleriyle ilgili farklı bakış acısı kazandırmak amaclanıyor. Her seviyeden oğrenciye hitap eden dersler sırasında oğretmenlere anlık mesajla soru sorulabilecek, canlı dersler daha sonra 'Kayıtlı Oturumlar' kısmından video olarak tekrar izlenebilecek. Oğretmenler tarafından hazırlanan ders dokumanları "Canlı Ders" sonrasında sisteme yuklenerek, oğrencilere bu dokumanları indirme olanağı sağlanacak.

Oğrenciler, https://evdeegitim.pursaklar.bel.tr/ adresi uzerinden başvuru işlemlerini gercekleştirirken aynı zamanda her turlu haberleşme imkanına sahip olacak. Oğrenciler, kendilerine verilen kullanıcı adı ve şifre ile sisteme giriş yapabilecek. - ANKARA
Kaynak: İhlas Haber Ajansı