Antalya'da evinde yalnız yaşayan 28 yaşındaki yuzde 70 gorme engelli sağlık calışanı, sabah işe gelmeyince yakınları ile arkadaşlarını korkuttu. Polisin evine baktığı sağlık calışanına rastlanılmadı. Mesai arkadaşlarına her sabah 'gunaydın' mesajı atan engelli gencin bu sefer sosyal medya hesabından, "Yalan olduysa omrum sensiz, senle gercek yaşanmadıysa her şey ansız, bırakıp gittiysen umarsız, bil ki; ben de yaşarım sensiz" yazısını paylaşması yakınlarını ve arkadaşlarını endişelendirdi. Polis genci bulmak icin calışma başlattı.
Olay, Kepez ilcesine bağlı Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde 11.30 sıralarında yaşandı. Edinilen bilgiye gore, Kepez Devlet Hastanesinde engelli kadrosunda yer alan yuzde 70 gorme engelli Mehmet Sinan Cicek, bu sabah sosyal medya hesabından, 'Yalan olduysa omrum sensiz, senle gercek yaşanmadıysa her şey ansız, bırakıp gittiysen umarsız, bil ki; ben de yaşarım sensiz" yazısını paylaştı ancak işe gelmedi. Telefonu kapalı olan Cicek'i merak eden mesai arkadaşları, eve giderek ona ulaşmaya calıştı ancak kapıyı acan olmadı. Durumu 112 Acil Cağrı Merkezine bildirilmesinin ardından olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Bir sure sonra eve gelen Cicek'in eniştesi yardımıyla kapı acıldı. İceride arama yapan ekipler ve Cicek'in yakınları kimseye rastlayamadı.

"Her sabah 'gunaydın' derdi"
Evde tek yaşadığı belirtilen Cicek'in aynı hastanede calıştığı yakın arkadaşı Dilek Orak Arlı, "Her sabah gunaydın diye mesaj atardı. Dun ve bugun demedi. Dun oğleden sonra gormedim, cıkışta mutlaka uğrardı ama gelmedi. Komşuları da gormemişler. Yakın arkadaşlarıyız. En son dun oğlen gordum. Bir telefon geldi, 'Abla benim gitmem lazım, aşağıdan cağırıyorlar' dedi. Aşağıdaki calışanlara sordum, gormediklerini soylediler. Oğlen yemeği arasıydı. Bir daha da gormedim" dedi.
Polis, Mehmet Sinan Cicek'i bulmak icin calışma başlattı. - ANTALYA
Kaynak: İhlas Haber Ajansı