Turkiye Şoforler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Genel Başkanı ve Turkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkan Vekili Fevzi Apaydın, Aydın'da ayın şoforu olarak secilen Efeler Şehir İci Ozel Halk Otobusu şoforlerinden Mesut Eşin'i odullendirdi.
S.S. 133 Nolu Aydın Şehir ici Motorlu Taşıtlar Kooperatifi tarafından 5 yıl once başlatılan 'Ayın Şoforu' uygulaması aralıksız olarak suruyor. Efeler Şehir İci Ozel Halk Otobusu şoforlerinin arasından her ay duzenli olarak secilen ayın şoforu kooperatif tarafından ceşitli hediyeler ile odullendiriliyor. Gectiğimiz ay bir dizi ziyarette bulunmak uzere Aydın'a gelen TŞOF Genel Başkanı Fevzi Apaydın, ayın şoforu secilen Mesut Eşin'e plaketini ve odulunu takdim etti. Uygulamayı takdirle karşılayan ve odul toreninin kendisinin programı dahilinde olmadığını kaydeden Genel Başkan Apaydın, Eşin'i tebrik ederek kendisine ayrı bir hediye vermek istediğini belirtti.
Ziyaretlerinin ardından Aydın'dan ayrılan Apaydın, sozunu tutarak hediyesini TŞOF Yonetim Kurulu uyesi ve Nazilli Şoforler Odası Başkanı Seyfi Calışkan aracılığı ile ayın şoforu secilen Mesut Eşin'e ulaştırdı. TŞOF Genel Başkanı Apaydın'ın altın hediyesi, Aydın Şoforler Odası'nda, Aydın Şoforler Odası Başkanı Semih Ozmeric, Nazilli Şoforler Odası Başkanı Seyfi Calışkan ve S.S. 133 Nolu Aydın Şehir ici Motorlu Taşıtlar Kooperatifi Başkanı Okan Yalcın'ın katıldığı toren ile Mesut Eşin'e takdim edildi.
Aydın Şoforler Odası Başkanı Semih Ozmeric, "Genel Başkanımız Fevzi Apaydın'a nazik davranışları icin teşekkur ederiz" dedi. - AYDIN