Cıkardığı şarkılarla trendlere girmeyi başaran Zeynep Bastık yeni şarkısı 'Boş Yapma' 'yı cıkardı. Bugun cıkan şarkı kısa surede 10 bin beğeni aldı. Peki Boş yapma şarkısının sozleri nelerdir? 'Boş Yapma' şarkı sozleri!
[h=3]ZEYNEP BASTIK - 'BOŞ YAPMA' ŞARKI SOZLERİ[/h]Geri araman biraz uzun surdu.

Ne oldu hayat seni de mi uzdu
Herkes gittiği yere dondu,
O malum ayın on dordu.
Ne cicek ister canım ne pasta
Ben sana zaten hastayım hasta
Gideceksin ya ilk fırsatta
Yurumez o yuzden boş yapma
Bana boş yapma
Bana boş yapma
Yine hayallere
Dalıp dalıp dalıp dalıp gideceğim.
Sana cok ozledim
Yazıp yazıp yazıp yazıp sileceğim.
Bir gun iyi bir gun kotu
Kendimden vazgececeğim.
Yok sensiz bir başıma
Cok ama cok rahat edeceğim.
[h=3]'BOŞ YAPMA' ŞARKISI HAKKINDA BİLGİLER[/h]Zeynep Bastık'ın yeni şarkısı Boş Yapma 18 Aralık Cuma 2020 tarihinde Youtube'a yuklenmiştir. Şarkı kısa surede 10 bin beğeni almıştır. Şarkının soz ve muzik bilgileri aşağıdaki gibidir.
Soz & Muzik: Serhat Şensesli
Duzenleme: Serhat Şensesli
[h=3]ZEYNEP BASTIK KİMDİR?[/h]Zeynep Bastık (d. 8 Temmuz 1993, Canakkale), Turk şarkıcı.
Zeynep Bastık 8 Temmuz 1993'te Canakkale'de doğdu. Uc yaşındayken ailesi İzmir'e taşındı ve orta okul ve liseyi burada tamamladı. Anneanne tarafından Arnavut kokenlidir. 2010'da İzmir'de cover grubu "Jackpot" ile profesyonel muziğe başladı. 2012'ye kadar bu grupla birlikte İzmir, Eskişehir ve Bursa gibi şehirlerde sahne aldı. Bir sure Anadolu Ateşi'nde danscı olarak da yer aldı. Murat Dalkılıc'ın "Luzumsuz Savaş" adlı şarkısına vokalistlik yaptı ve Dalkılıc'ın vokalistliğine uc yıl devam etti. Dalkılıc'ın desteğiyle ilk teklisi "Fırca"yı 2014 yılında yayınladı. Ardından Dalkılıc'ın vokalistliğini bırakıp solo kariyerine devam etti. Rapci Ezhel'in "Felaket" adlı şarkısına yaptığı cover ile cıkış yakaladı. Bu cover dışında Fikri Karayel, Harun Kolcak, Umit Sayın isimlerin şarkılarını seslendirdi ve YouTube uzerinden yayınladı. Bu coverlar tanınmasında etkili oldu. Anıl Piyancı ile birlikte 2019'un Haziran ayında "Bırakman Doğru Mu?" isimli bir single yayımlandı. Ayrıca Adı Mutluluk, Yasak Elma, Sil Baştan ve Umuda Kelepce Vurulmaz isimli genclik dizilerde rol aldı.
2019'da Adidas'ın 2020'de ise Elidor'un reklam yuzu oldu.