ERKEK NEDEN ALDATIR?

DIŞ SEBEP 1.
doğada tum turlerde eşleri dişiler secer. hic AA UU demeyin bu gercek psikoloji bilimi tarafından kabul edilmiştir.
eşleri dişiler sectiği icin uygulamada erkeklerin ne hissettiklerinin hic bir onemi yoktur.
erkek secemediği icin kendisini secene razı olmak zorundadır.(BUNU YAPMAZSA PAPAZ HAYATI YAŞAR)coğu erkek mecbuır kaldığı icin icine sinmeyen kadınla mantık ilşkisi yaşar.gunu gelip de tam hoşlandığı bir kadın uzerine uzerine gelince de adamın tercihi değişir.karakterli adam terk eder ayrılır.(benim gibi) karaketrsiz adam cıktığı kızın duygularını onemsemez ve aldatır.gerci kızmıyorum onun duygularını kim onemsemiş ki.

DIŞ SEBEP 2.
kadınlar hic bir emek harcamadan hic bir bedel odemeden sevgili ve koca buldukları icin adamların değeri de o kadardır ve yaşamlarındaki erkeği hic kıskanmazlar. nasıl olsa ellerini sallasa ellisidir.(gercekten de oyle)
kadınlar adamları kıskanmadıkları icin adamlar da kendilerini ozel hissetmezler.kendilerini ozel hissettiren kadına kapılırlar.bunlara da kızmıyorum hep biz mi kıskanıcaz.

DIŞ SEBEP 3.
kadınlar hayatları boyunca erkekler tarafından pohpohlanmaya alıştıklarından inanılmaz bir egoları vardır.erkeği hic bir şekilde olduğu hgibi kabul etmek zorunda değillerdir(alternatif cok).erkek "KADININ İSTEDİĞİ ERKEK" olmaz da "KENDİ"olursa kadın erkeğin suratına bile bakmaz............ama erkek onu olduğu gibi kabul etmek zorundadır.

kadın erkek ilşkisinin en adaletsiz tarafı da budur.akıllı kadın erkeği olduğu gibi kabul etmiş gorunur. ama bunu coğu 30 yaşına gelmeden yapmaz

kadınlar hayır kelimesine ve eleştiriye hic gelemezler.ilişkide erkek hayır kelimesini kullanırsa ya da kadını eleştirirse o ilişkinin idam fermanını imzalamış olur.erkek bir ilşkisi varken kendisini olduğu gibi kabul eden vek kendi olmasına izin veren başka bir kadından ilgi gorurse karısının hic gozunun yaşına bakmaz kendi olamamak kadar sıkıcı bişey yoktur.

İC SEBEP.
erkeğin iradesizliği.bunun savunulacak bir tarafı yok erkeğin eksikliği.
kadınların karşı cinsten bir haftada gorduğu ilgiyi biz 1,5 yılda goruyoruz. ilgi aclığına