Konya'nın Hadim ilcesinde oğrenciler, korona virus salgını ile mucadele eden Hadim Devlet Hastanesi sağlık calışanlarına mektup yazdı.
Hadim İmam Hatip Ortaokulu oğrencileri, salgın nedeniyle yoğun gunler geciren Hadim Devlet Hastanesinde gorevli sağlık calışanlarına mektup yazarak teşekkur etti.

Hadim Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Barış Balasar yaptığı acıklamada, oğrenciler tarafından kaleme alınan mektupların tum personel ve sağlık calışanlarını mutlu ettiğini soyledi. Mektupların sağlık calışanlarına ciddi moral kaynağı olduğunu belirten Dr. Balasar, "Tum sağlık calışanlarımız pandemi surecinde buyuk ozveriyle ve yoğun bir şekilde gorevlerini yerine getirmektedir. Bu surecte oğrencilerimiz de bizi yalnız bırakmayarak mektup yazmışlar, resim cizmişler ve ceşitli hediyeler hazırlamışlar. Tum sağlık personeline ozel olarak ulaştırdılar. Kendilerine, oğretmenlere ve ailelerine ne kadar teşekkur etsek az. Cocuklarımızın da dediği gibi maske, mesafe ve hijyen kuralları ile birlikte başaracağız" diye konuştu. - KONYA
Kaynak: İhlas Haber Ajansı