Kayseri Buyukşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Buyukkılıc, Buyukşehir Belediyesi'nin de ortağı olduğu Kayserigaz'ın Yonetim Kurulu Toplantısı'na katılarak, 2020 yılında yapılan yatırımlara ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başkan Buyukkılıc ve Kayserigaz Yonetim Kurulu daha sonra video konferans yontemiyle Azarbeycan'a bağlanarak SOCAR'ın Turkiye CEO'su Zaur Gahramanov ile goruştu. Buyukkılıc, goruşmede Karabağ Zaferi'ne dikkat cekerek, "Cok sıkıntılar cekildi, Rabbim emekleri karşılıksız bırakmadı" dedi.

Buyukşehir Belediyesi'nin de ortağı olduğu Kayserigaz'ın Yonetim Kurulu Toplantısı gercekleşti. Toplantıya Kayseri Buyukşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Buyukkılıc'ın yanı sıra Kayserigaz Genel Muduru Adem Dincay da katıldı. Başkan Buyukkılıc, Covid onlemleri kapsamında yapılan toplantıda 2020 yılı yatırımları değerlendirdiklerini ve 2021 yılı yatırımları hakkında calışmalar yaptıkları kaydetti. Toplantı da daha sonra videokonferans yontemiyle Azarbeycan'a bağlanarak Turkiye'nin iştiraki olan SOCAR'ın Turkiye CEO'su Zaur Gahramanov ile goruşen Buyukkılıc, goruşmede "İki devlet tek millet" vurgusunu yaparak, Karabağ Zaferi'ne de dikkat cekti. Buyukkılıc, birlik ve beraberliğin bu surecte ne kadar onemli olduğunu da sozlerine ekledi. - KAYSERİ
Kaynak: İhlas Haber Ajansı