Merhaba Bugün Sizlere Instagramda Neler ise yarıyor veya ise yaramıyor son güncellemesi ile ilgili bilgi vereceğim

Instagram Son Güncellemesi Ve Değişiklik Geçiren Olaylar

1- Taklit Metodu Herkesin Bildiği Bir metod şuan etksiz eleman hicbir işe yaramıyor (-)
2- Instagram Çalıntı Formu Etkisiz Bir Eleman Artık Her Hesapta Çalıntı Formu Devri Bitmiştir. (-)
3-Instagram Yapay Zekalar Formlarda Eskisi Gibi İş Görmüyor Ve Coğunlukla Red Bildirimi Alıyorsunuz Unutmayın Yapay Zekaları kandırmak kolay sadece sihirli sözcükleri bilmeniz gerekiyor :) (-)
4-Instagram Spam Botu veya Spam Atma Artık Eskisi Gibi Değil Çok Spam Atmanız Gerekiyor Kapatmak İstediğiniz Hesaplara Eskiden Az Atsanız Bile 10 spamda hesap kapanıyordu (-)
5-Instagram Takipçi Panel Sitelerinden Atılan Takipçileri Hızla Silmeye Başladı Ve Takipçi Sitelerin Çoğu Kapandı Çünkü Sen Takipçi Aldığın Zaman max 1 hafta sonra silinmeye başlıyor bunu en kral takipçi sitesinden yapsan bile instagram otomatikman devreye girip siliyor takipçileri.(-)
6- İnstagram İOS Kodu Şuan En Sıkıntılı Yer Burası Çünkü Hesabınız Çalındığı Zaman Tek Güvenli Bölge İos kod ve oda bazen buga giriyor (-)

Baya Bir Açıklama Yaptım Ve Bunları Kendim Yazdım Kendi Bilgilerimle Teşşekür Ederseniz Sevinirim Arkadaşlar Sorusu Olan Mesaj Atabilir Herkese Hayırlı Cumalar Diliyorum.