kızdan ayrılma bahaneleri erkeklerin ayrılma bahaneleri ayrılmak isteyen erkek bir kızdan ayrılmanın yolları

İlişkinizin iyi gittiğini duşunurken sevgiliniz sizi sevdiği halde ayrılmanız gerektiğini soyluyor ve nedenlerini sıralıyor. Peki size soylenen nedenlerin gercekte ne anlama geldiğini biliyor musunuz ? Okuyun o zaman...

Aşklar sonsuza kadar surecek değil ya, biter elbette. Ama aşkın bittiğini sevgilisine acıkca itiraf edebilen insan sayısı pek azdır. Hep bahanelere başvurulur. Bu işin kadını erkeği de yoktur ustelik. Her iki cinste bu bahanelerden yararlanır.

İşte bunlar:

Senin sevgine layık değilim ya da sen benden iyilere layıksın

Tamam beni cok seviyorsun ama ben seni senin beni sevdiğin kadar sevmiyorum. E, bu da soylenmez ki... Benim gonlum ucarı bir o ciceğe, bir bu ciceğe konmak istiyor. Oysa sen sevdiğin zaman kendine koru korune bağlı birini istiyorsun. Ben bir hafta biriyle bir ay başkasıyla yaşamak istiyorum. Şimdi seni aldatsam da ayıp olacak. En iyisi tak sepeti koluna, herkes kendi yoluna....

Ben seni mutlu edemem

yalandı'' diyeceksin. Ben de sana cevap vereceğim. Senin mutlu olmanı gercekten istiyorum ama bensiz..Beklentilerimiz farklı. Sen ayrı dunyadasın,ben ayrı dunyada. Aynı muziği dinlemiyoruz, aynı filme gitmiyoruz, aynı ickiyi bile icmiyoruz. Bizim birlikteliğimiz ancak bir kac gunluk heyecan olabilir. Şimdi bunu sana boyle soylesem. '' Demek her şey bir .

Seni seviyorum ama ailemi de seviyorum ve vazgecemiyorum

Ben ana (ya da baba) kuzusuyum. Annem babam ne derse o olur diyor. Onlara karşı cıksam, harclığımı keserler, arabamı altımdan alırlar, beş parasız ortada kalırım. Hem aşk dediğin nedir ki? Gecici bir heves. Ben onların istediği biriyle evlenirsem gelsin paralar... Paraya sırt cevirip seninle olamayacağım, kusura bakma...

Serseri ruhluyum ve ozgurluğumu seviyorum. Kimseye bağlanamam

NaBayım Başka bahane bulamadım. Aslında istesem oyle mazbut, oyle evine bağlı bir insan olurum ki... Ama seni sevmiyorum. Guzel şeyler yaşamış olabiliriz ama bitti artık. Ustelik bu bahanede cok fiyakalı. Sen şimdi bunu yakın arkadaşların arasında da soylersin benim popularitem artar. Bundan sonra ki kız arkadaşım da beni elde tutulmayan bir serseri olarak tanıyıp daha cok ustume duşer. Hay aklımla bin yaşay...

Sağlıklı duşunmek icin ilişkimizi dinlendirmeye almalıyız

İlişkimizi bitirmeliyiz diyecektim ama ağzımdan bu cıktı. Hem zaten diğerini soyleyecek cesaret yok bende. Bu yuzden bununla idare et. İlişkimiz dinlenirken, ben harekete gececeğim. Etrafta serseri mayın gibi dolaşacağım, ve kendime yeni,yepyeni işler arayacağım.

Aşkımız heyecanını kaybetti

Adrenalin bağımlısıyım. Ben aşk falan değil resmen heyecan istiyorum. Bunu da bana ancak başka bir aşk sağlar. Seni terk etmeye niyetliyim de ''Bana heyecan lazım'' diyemiyorum. Şimdi biliyorum sen kendini değiştirmeye calışacaksın. Sac şeklin, makyajın, kıyafetlerinle beni yeniden heyecanlandırma calışmaları icine gireceksin. Ama boşa yorulma. Cunku ''Bu aşk burada biter ve ben cekip giderim...''

Sorun sende değil bende

Bu cumlenin devamı buyuk olasılıkla şu şekilde gelecektir. Kafamın icindeki problemleri cozemediğim icin ilişkimize konsantre olamıyorum. Ama soylenmek istenen gercekte şudur: '' Senden bıktım. Artık hayatımdan cıkmanı istiyorum. Zaten benim kafamda ki tek problemde sensin. Sen olmasan o kadar rahatlayacağım ki anlatamam. Senden ayrılabilmek icin kendimi bile sorunlar insanlar grubuna soktum. Anla artık ve beni rahat bırak...''

Zamana ihtiyacım var

Senden ayrılmak istiyorum ama bunu sana direkt soylersem bana neden diye soracaksın. Ben de başkasından hoşlandığımı soyleyemeyeceğim icin doğru durust bir neden gosteremeyeceğim. Biraz ayrı kalırız. Ben seni arada bir telefonla ararım. Sonra da aramalarım seyrekleşir. Aramızdaki birliktelik soğur belki bir sure sonra da sana '' Bu zaman icinde cok duşundum ama seninle yapamayacağım'' derim. Boylece bu işte biter.

Cok iyi bir insansın ama

Cok iyi bir sevgili değilsin. Ben beni heyecanlandıracak ayağımı yerden kesecek gerektiğinde beni surundurecek birini arıyorum. Oysa sen benim her dediğimi yapıyorsun. Her sorunuma cozum buluyorsun tamam bende seviyorum ama kardeşim gibi. İyisi mi ''Sen kendin gibi bir taze bahar sec'' ben de kendi yoluma gideyim.