ozel dedektiklik hakkında sizler ile bir deneyimimi paylaşmak istiyorum; sevgilim ile 2 yıllık bir birlikteliğimiz vardı coğu zaman kavga edip ayrılsakda onumuzdeki yıl icin evlilik planları yapıyorduk birlikte yaşıyoduk bu yaz iş icin şehir dışına cıkmam gerekti 10 gun istanbul dışında bulundum eve donduğum zaman evi toplayıp temizlik yapmaya başladım yatak odasında camın dışında kirli bir bayan ic camasırı buldum ust kattan duşmuş oalbilir diyede duşunerek o an soğuk kanlı kalıp bu olayı onunla paylaşmayıp gozlem yapmaya karar verdim hareketlerinde bir değişiklik yoktu ama bir kere şuphe ettiğim icin icim icimi yiyordu ,Bu konuyu paylaştığım bir arkadaşım beni bir dedektiflik burosuna yonlendirdi,2 haftalık bir takip sonunda bana iş yemeği dedeiği yemeklerin bir kız ile randevu ve buluşmaları olduğunu resim ve belgeler ile ogrendim ustelik telefonu dinlemeye alan dedektif arkadaşlar 1 başka kızın olduğunuda ogrendi ustelik yeni olamayan 5 aylık ilişkiler oldugunu oğrendim tam bir yıkımdı benim icin ama sadakatsiz bir ilişkiyi evlilik ile neticelendirmektense ayrılık ile sonuclanması benim icin daha hayırlı oldu,Dedektif arkadaşlar cok profesyonelce ve uzman bir ekip ile calısıyorlar ustelik cok hızlı neticelendiriyorlar sizinde bunun gibi yada farklı bir konuda şupheniz varsa kesinlikle tavsiye edebilirilm hatta sitelerini de paylaşıyım sizin ile http://federal-dedektiflik.blogspot.com.tr/ belki sonuc sizin icin hayak kırıklığı olmaz iyi gunler..

[h=4]Ekli dosyalar[/h]
es-takibi-4223.jpg
36,6 KB Goruntuleme: 91