TFF 1. Lig ekiplerinden Aydeniz Et Balıkesirspor'un teknik direktoru Cihat Arslan, "İcimde muthiş bir enerji ve başarma isteği var. Biz bunu takıma yansıtacağız. Beraber calıştıkca daha guzel gunler goreceğiz." dedi.
Kulup tesislerinde basın mensuplarına acıklamalarda bulunan Arslan, ligde Eskişehirspor ve Yılport Samsunspor ile yaptıkları maclarda şanssız goller yediklerini soyledi.
Arslan, bireysel hatalardan ziyade oyuncularının yeterince antrenman yapamamasından dolayı bu maclarda puan kaybettiklerini dile getirdi.
Futbolcularının yeni tip koronavirus (Kovid-19) nedeniyle hazırlanamadığını anlatan Arslan, şoyle devam etti:
"Bu hafta karşılaşacağımız Ankara Keciorengucu, bu ligin onemli ekiplerinden biri. Gecen seneden beri gosterdiği bir istikrar ve şablon var. Bu lig icin en onemli takımların başında geliyor. Zor bir karşılaşma. Mac suni cimde oynanacak ama bizim daha iyi olacağımızı duşunuyorum. İcimde muthiş bir enerji ve başarma isteği var. Biz bunu takıma yansıtacağız. Beraber calıştıkca daha guzel gonler goreceğiz."
"Elimizdeki oyuncular bu yıl bu ligi bitirecek kalitede"
Cihat Arslan, ara transfer doneminde kadroya oyuncu dahil etmek yerine takım icindeki futbolcuları kazanmak istediğini belirtti.
Altyapıdaki yetenekli oyuncuların kazanılması gerektiğini vurgulayan Arslan, şu ifadeleri kullandı:
"Hissiyatımı soyluyorum. Hic kimseyi istemiyorum. Hocaların en buyuk başarısı icerideki oyuncuları ayağa kaldırmaktır. Dışarıdan getirdiğinizle, taşıma suyla değirmen donmez. Bizim burada kendi evlatlarımız var. Hic de korkmuyorum. Yeter ki o fiziksel ve beraber oyunu yakalasınlar. Biz herkesle savaşırız, herkese de meydan okuruz. Transfer de istemiyorum. Elimizdeki oyuncular bu yıl bu ligi bitirecek kalitede."
Kaynak: Anadolu Ajansı / İlkan Toprak