Merhaba.
9 yillik evliyim 3 kiz cocugum var sukurler olsun. 2. kizima hamileyken esim inanilmaz degisti kiz cocuk istemiyorum diye bana hakaretler kirici sozler neler neler. Neyse dedim sineye cektim dogumdan sonra bebegim cok huysuzdu ve esim bunada cok kizdi sinirini hep benden cikardi bagirdi cagirdi. 3. de kiz olunca bitti hersey. Ortanca kizim 3 bucuk yasinda yaklasik 4 yildir esim cok kirici agzi kufurlu bi adam. Simdilerde ise 1 gun iyiysek 4-5 gun kotu. Hep ben kotu dusunen fitne cikaran art niyetli fesat bi insanim gibi davraniyo ve zaman zaman boyle seyler soyleyip beni kucuk dusuruyo herkesin icinde. Gezmem tozmam yok bi arkadas cevrem yok.

Artik dayanamiyorum bu gun yaptigi huysuzlukla herkesin icinde bagirip cagrip kapiyi carpip gitti cocuklarimla kayinvalidemlerde kala kaldim. Buyuk kizim 7 yasinda onun eve geldigimizde doktugu gozyasi yaralar acti icimde. Bosanmayi dusunuyorum bir kac aydir. 3 cocukla nereye giderim naparim ben. Bu evlilik nolcak. Dayanamiyorum. Esim sabah ise gider aksam yatmaya isten gelir cocuklarim baba bile gormuyo. Cocuklara bagirip cagirmalar beni hic umursamamasi katlanilir gibi degil. Napicam bende bilmiyorum gece gece gozyaslarimla sizlere yazdim icim biraz olsun bosalsin diye. Hakkinizi helal edin cok uzun oldu yazi.